Ünlü fenomen Danla Bilic, YouTube'da çektiği makyaj videoları ile ünlenmiş sonrasında sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

Paylaşımlarıyla dikkat çeken Danla Bilic geçirdiği estetik operasyonlarla da adından sıkça söz ettirirken son zamanlarda özel hayatı ile de gündemden düşmüyor.

Danla Bilic yaklaşık bir ay önce sevgilisi Poyraz Teoman ile ilişkisine nokta koymuştu. Eski aşkını çabuk unutan Danla Bilic'in yeni sevgilisinin kozmetik imparatoru olan Yusuf Engin olduğu ortaya çıkmıştı.

Şimdi sırada yasak olan bir aşk haberi var. Özlem Gençoğlu ile 30 küsur yıldır evli olan, bu evlilikten 28 yaşında bir kızı, Mayıs 2019'da milyon euro harcayarak Venedik'te evlendirdiği 30 yaşında bir oğlu ve 11 aylık da bir torunu olan Gençoğlu, 30'lu yaşlarda, üç çocuklu, emlakçılık yapan bir kadına kaptırmış.

Naim Bey,yasak aşkı uğruna eşiyle yaşadığı Kandilli'deki evini terk ettiğinde kulislerden gelen haberler arasında. Önümüzdeki günlerde bakalım bu aşkta ne gibi gelişmeler olacak.

Son olarak evlilik ile noktalanan bir aşk var. Başarılı şeflerden Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, iki yıllık birlikteliklerini taçlandırdı. Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler bu hafta evlendi.

Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen düğüne 200 davetli katıldı. Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in hem koronavirüs vakaları, hem de iş yoğunluğu nedeniyle balayı yapmayacakları belirtildi.

Ben de bu güzel çifte bir ömür mutluluklar dilerim.

Bu hafta magazinde aşk vardı. Genelde ayrılıkların yaşanmasına alışık olsak ta aşk her yerde var ve aşkın olduğu yerde mutluluk var.

Haftaya bakalım magazinde neler olacak. Bizi takipte kalın.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…