TV8 yayın akışında bugün neler var?

TV8’in 13 Temmuz 2017 Perşembe gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın Doktor programı ile birlikte başlıyor. Günaydın Doktor programında birbirinden yetenekli ve uzman olan doktorlar hem günlük konularda hem de merak edilen hastalıklar ile ilgili konularda eğitici bilgiler veriyor ve hastalıklara dair detayları sizinle paylaşıyor. Ayrıca son zamanlarda sürekli meydana gelen hastalıklar ile ilgili detayları da bu programdan öğrenebilirsiniz.

08.15’te Oynat Bakalım isimli video yayınlama programı ekranlarda olacak. Bu programda birbirinden komik videolar yayınlanıyor, dünyanın birçok yerinden insanların komik anlarına şahit olabilirsiniz! Bu programdan sonra ise çocuklar için olan Maşa ile Koca Ayı isimli çizgi dizi ekranlara gelecek. Bu çizgi filmde çocuklar için sahneler yer alıyor!

10.00’da İnsanlar Alemi isimli güldürü programı TV8 ekranlarına gelecek. Bu programda birbirinden eğlenceli konuklarla ve oyuncularla birlikte gülmeden duramayacaksınız. Ardından ise Güle Güle Oturun isimli program başlayacak. Bu programda bir ailenin evi yenileniyor ve daha sonrasında onlara teslim ediliyor. Aileler bu program sayesinde seviniyor!

12.45’te gerçek hayattan öykülerin yayınlandığı Yaşamdan Hikayeler isimli program TV8 ekranlarında olacak. Ardından ise saat 16.15’te Gerçeğin Peşinde programı yayınlanacak. Gerçeğin Peşinde isimli programda, kaybolmuş olan umutlar ve uzun süredir bulunmayan kişiler tekrardan gün yüzüne çıkacak ve geniş çaplı olarak yapılan detaylı araştırmalarla kayıp kişiler aranacak.

13 Temmuz 2017 Perşembe gününün akşam kuşağında ise Aşk Olsun sinema filmi ekranlara gelecek.

13 Temmuz 2017 Perşembe TV8 yayın akışı

07:00 GÜNAYDIN DOKTOR

08:15 OYNAT BAKALIM

09:00 MAŞA İLE KOCA AYI

10:00 ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

11:15 GÜLE GÜLE OTURUN

12:45 YAŞAMDAN HİKAYELER

16:15 GERÇEĞİN PEŞİNDE

20:00 AŞK OLSUN