Survivor 2017'de şampiyon belli oldu. Reytingleri alt üst eden Survivor'da 5 zorlu ayın ardından Survivor'da birinci kim oldu sorusu dün akşamki finalle yanıt buldu. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile canlı olarak yayınlanan Survivor 2017 finalinde Ogeday ve Adem sms oylamasına çıktı. En fazla oyu alarak Survivor 2017'nin şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

Survivor 2017'de nefes kesen bir final akşamı yaşandı. Dün akşam yapılan Survivor 2017 Kuzey Kıbrıs finali canlı olarak izleyeci karşısındaydı. Adem ve Ogeday'ın şampiyonluk için mücadele ettiği gecede kazanan belli oldu.

SURVİVOR'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Survivor 2017'nin birinci olan ismini Acun Ilıcalı açıkladı. Dün gece canlı yayında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor 2017'nin şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

OGEDAY HAYALİNİ AÇIKLADI

Acun bey bize yaşattıklarınız için çok teşekkür ederim. Ben buraya gelirken kürekten Engin diye bir arkadaşıma söz vermiştim. Duygu sömürüsü olmasın diye şimdiye kadar dile getirmedim. Survivor'ı kazanırsam Sümerspor diye bir kulüp kurdular yeni. Tekne alacağım ve kardeşim olan Muhammed'in adını vereceğim. Çok teşekkür ederim.