Siyah İnci dizisi oyuncuları ve konusu

Yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan ve 2017-2018 sezonunun iddialı yapımları arasına adını şimdiden yazdıran Siyah İnci dizisiyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Hazal ve Kenan'ın aşkını konu alacak olan dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak ve Eylül ayında Siyah İnci ekranlara gelecek. İstanbul ve Çeşme'de geçen hikayeyi ele alacak olan dizinin çekimleri de yine buralarda gerçekleştirilecek. Peki Siyah İnci oyuncuları kimler? Siyah İnci dizisinin konusu ne? Siyah İnci dizisinin karakterleri kimler? Siyah İnci 1. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılar burada...

SİYAH İNCİ DİZİSİ KONUSU

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

SİYAH İNCİ DİZİSİ OYUNCULARI

HANDE ERÇEL KİMDİR? (HAZAR)

Ekranların aranan yüzü olan Hande Erçel 24 Kasım 1993'te Balıkesir Bandırma'da dünyaya gelmiştir. 2012 yılında Azerbaycan'da düzenlenen Miss Civilization Of The World güzellik yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmanın neticesinde ikinci olma başarısı sağlamıştır. Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk sanatları bölümünde eğitimine devam ediyor.

Tescilli güzel Hande Erçel ilk olarak TRT ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı dizisinde rol almıştır. Oynamış olduğu Çılgın Dershane ismindeki gençlik dizisi oldukça beğenilmiş ve güzelliği ile göz doldurmuştur. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir ve daha sonra yıldızını parlatan ve kendisini tüm Türkiyeye tanıtan Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterine hayat vermiştir. Sonrasında başrolünde olduğu Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat karakterini canlandırmıştır.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR? (KENAN)

17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu 2002 yılında katıldığı Best Of Model Türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 2004 yılında konuk oyuncu olarak rol aldığı Avrupa Yakası dizisi ile kariyerine başlayan yakışıklı oyuncu daha sonra sırası ile Maçolar, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Lale Devri ve son olarak Asla Vazgeçmem dizisinde rol almıştır.


NURSELİ İDİZ KİMDİR?

6 Ekim 1960 İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Kınalı Kar, Şöhret, Son Bahar, Ömre Bedel, Yalan Dünya, Ankara’nın Dikmeni ve İlişki Durumu Karışık gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

 
BERK HAKMAN KİMDİR?

14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Ekranların sevilen oyuncusu daha önce Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Es Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kaçak ve Hayatımın Aşkı adlı dizilerin kadrosunda yer almıştır.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR?

12 Nisan 1962 Trabzon doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Ferhunde Hanımlar, Bir aşk Hikayesi, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi Pusu, Kızım Nerede, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zengin Kız Fakir Oğlan, Acı Aşk ve Cesur Yürek gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Tolgahan Sayışman ile Hande Erçel, "Siyah İnci" dizisinde iki aşığı canlandıracak.

"Siyah İnci" için buluştular! Tolgahan Sayışman ile Hande Erçel, "Siyah İnci" isimli dizi için bir araya gelecek. Eylül'de ekrana gelecek olan dizide Erçel, garson Hazar'ı canlandırırken Sayışman ise ona aşık olan Kenan isminde bir gence hayat verecek. Berk Hakman'ın da rol alacağı "Siyah İnci"nin çekimleri Çeşme, Marmaris ve Bodrum’da gerçekleşecek.