Harbiye Konserleri'nde 5 gün üst üste sahne alarak İstanbul seyircisine unutulmaz anlar yaşatan Sıla, Ege Turnesi kapsamında Bodrum'da da konser verdi.Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen konseri yaklaşık 3 bin 500 Sıla hayranı izledi. Konserine Efe Bahadır ile birlikte başlayan Sıla, 'Dön Demeyi Unuttum' isimli şarkısı ile sahneye çıktı. Daha sonra 'Dağınık Yatak' ve 'Sevişmeden Uyumayalım' gibi sevilen parçalarını seslendirdi.

"SİNEKLER RAHAT BIRAKMIYOR"

Şarkıcı konser sırasında sinekler yüzünden zor anlar da yaşadı.Eliyle üzerindeki sinekleri uçurmaya çalışan Sıla, sonunda çareyi ayağa kalkmakta buldu. Şarkıcı, “Bari yerimden kalkayım, sinekler rahat bırakmıyor” dedi.İzleyiciler de, bulundukları yerden şarkılara dev bir koro gibi eşlik etti. Sıla, konseri izlemeye gelen şarkıcı Ceylan Ertem ile düet yapıp, 'Esmer' isimli parçasını seslendirdi.

'HEYBEDEN ŞARKILAR'

Hayranlarından uzun süre alkış alan Sıla, daha önceki konserlerinde böyle bir kalabalık görmediğini belirtti, 'Heybeden Şarkılar' projesinin nasıl hayata geçirildiğini anlattı. Sıla, şöyle dedi:"Sizinle 2007'de buluştuk. O zamandan bu zamana kendi yazdığımız şarkılardan yola çıkarak ama sadece benden duyduğunuz değil başka arkadaşlara da hediye ettiğimiz şarkılardan böyle bir repertuvar oluşturduk ve Bodrum'a kadar geldik. Hayatta hiçbir hikaye aslında birbirine benzemiyor. Bütün hikayeler birbirinden çok farklı ama yakın. Çünkü ortak duygular içeriyor. Bu hikayeler gamdan, sazdan, sözden geçtiği zaman daha bir demleniyor hayat. Buna da çok ihtiyacımız var bence." Sıla sözlerine şöyle devam etti: "Zaten yeterince zor bir yer çünkü burası. Hepimiz zor şeyler yaşıyoruz. Karşımda çok kocaman bir kalabalık görüyorum. Aslında bu kalabalıktan daha fazlasını görüyorum. Biz Heybeden Şarkılar ile geldik ama siz de heybenizde bir sürü şeyle gelmişsiniz. Sevinçleriniz, yaslarınız, aşklarınız, ayrılıklarınız gibi bir sürü şey. Çok güzel bir gece olmasını diliyorum. Çok güzel bir ortaklığımız kurulsun isterim. Hepimize baştan geçmiş olsun, eyvahlar olsun. Çünkü hep beraber birbirimize sarıla sarıla bütün yaralarımızı deşeceğiz." Toplam 30 şarkı seslendiren Sıla, 1 Eylül’de yeniden Bodrum’da konser verecek.