Kısa süre önce 12 şarkılık yeni albümü 'Cımbız'ı çıkaran Serdar Ortaç, Number One Türk FM'e konuk oldu. Albümünde Yıldız Tilbe'den 2 şarkı 1 tane de düet olduğundan bahsederek, ilginç bir itirafta bulundu. Şarkıcı, ''Yıldız'a bayılıyorum. Yıllar önce Acun beni arayıp jüri üyesi olmamı söylemişti, hatta 'Serdar bir program başlayacak Kenan ile seni istiyoruz' demişti ben de çok yorgunum diyerek kabul etmemiştim. Allah benim belamı versin'' dedi.

''AYRI KALMAK EVLİLİĞİMİZE İYİ GELİYOR''

Evliliğinde sorunlar yaşadığı söylenen Serdar Ortaç, "Birileri Chloe ile beni boşamaya çalışıyor, özel çaba sarfediyorlar. Ama boşuna uğraşmasınlar. Aramızda sorun yok. Karımın zaman zaman yurt dışına gitmesi, ilişkimize yarıyor. Bir süre ayrı kalmak evliliğimize iyi geliyor. Birbirimizi özlüyoruz." dedi.

''BANA PARA HARCATMIYOR''

Serdar Ortaç, "Hâlâ kumar oynamaya devam ediyor musun?" sorusuna, "Yok hayır. 2 yıldır oynamıyorum. Kıbrıs'a konsere gittiğim zaman aynı gece İstanbul'a dönüyorum. Chloe kızıyor çünkü” yanıtını verdi. Ev ekonomisini eşine bıraktığını söyleyen Serdar “Her şeyi Chloe idare ediyor. Çok tutumlu. Hesabını kitabını biliyor. Benim elim açık olduğu için de bana para harcatmıyor" dedi.