Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlendi! Selin İmer kimdir?

Mayıs ayında çoğunu Aren'in annesi ve 9 yıllık eşi olan Sinem Gedik'ten boşanmıştı. Boşanmadan kısa bir süre sonra Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ceceli, evlilik kararı aldıklarını açıklamıştı. Çift, dün akşam düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi.

CECELİ VE İMER ÇİFTİ GÖRÜNTÜ VERMEDİ

36 yaşındaki popçu ile sosyetik güzel Selin İmer, aile üyelerinin katıldığı bir nikahla hayatlarını birleştirdi. Ünlü çift, sadece yakın çevrelerinin katıldığı nikahta görüntü vermemek için özel bir çaba sarf etti.

SELİN İMER KİMDİR?

Son günlerin en popüler isimlerinden olan Selin İmer, merhum iş adamı İnsel İmer ve Canan İmer'in kızı. 14 Ocak 1983'te doğan İmer, İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamladıktan sonra ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Kürk giydiği için ünlü isimler tarafından eleştirilen Selin İmer, “Şuna param yetmiyor’ desene! Hayvanı ben mi katlettim?” cevabını vererek büyük tepki çekmişti.