Eski eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer ile evleneceğini açıklayarak eleştiri oklarının hedefi olan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, düğün tarihini belirledi. Çiftin, 10 Temmuz'da evleneceği ve hazırlıkları gizlice yürüttükleri ortaya çıktı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, 40 kişilik küçük bir davetli grubunu çağırmayı planladıkları düğünü Kuruçeşme’deki bir otelin küçük salonunda yapmayı planlayan İmer ve Ceceli, geçen hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden ret cevabı aldı. Bu gelişme üzerine ünlü popçu yeni mekân arayışına başladı. Ünlü çift, Mustafa Ceceli, ABD’den döndüğünden beri Kanlıca’daki bir otelde kalıyor. Otel, Selin İmer’in bir dönem aşk yaşadığı ünlü işadamı Serdar Bilgili’ye ait.

SELİN İMER KİMDİR?

İnsel İmer ile Canan İmer’in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983'te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları’nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD’ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Yedi yıl yurt dışında yaşayan Selin İmer, ülkeye döndükten sonra pek çok isimle anıldı. Selin İmer’in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Barcelona’nın yıldız futbolcusu Arda Turan ile adı anıldı. Fakat her iki isim de iddiaları yalanladı. Kürk giydiği için ünlü isimler tarafından eleştirilen Selin İmer, “Şuna param yetmiyor' desene! Hayvanı ben mi katlettim?” cevabını vererek büyük tepki çekmişti.