Merve Boluğur'la boşanacağı konuşulan Murat Dalkılıç, bir yandan da Ebru Şallı'nın yasak aşkı Uğur Akkuş yüzünden sıkıntılı... İddiaya göre Dalkılıç'ın eski ev sahibi Akkuş, ünlü popçunun alacağı 25 bin dolarlık depozitoyu vermiyor! Ünlü sunucu Ebru Şallı ile geçtiğimiz ay Bodrum'da objektiflere yakalanarak yasak aşkı ortaya çıkan evli işadamı Uğur Akkuş'un sanat dünyasından birçok isme borcu olduğu iddia ediliyor.

BİRÇOK İSME BORCU VAR

Akkuş'un sahibi olduğu ve kiraya verdiği evlerinin bir kısmında kiracılarıyla anlaşmazlığa düştüğü söyleniyor. Kiracılarının depozitolarını geri ödemediği öne sürülen Akkuş'un iddiaya göre mağdur ettiği ünlü isimlerden biri de Murat Dalkılıç. 

DAVA AÇACAK...

Geçtiğimiz yıl Uğur Akkuş'un kiracısı olan ünlü popçu, iddiaya göre evden taşındıktan sonra 25 bin dolarlık (yaklaşık 90 bin TL) depozitoyu geri alamadı. Dava açmak üzereyken araya giren ortak dostlarını kırmayıp bundan vazgeçen Dalkılıç'ın halen Uğur Akkuş'tan depozitoyu alamadığı öğrenildi. Bir diğer iddiaya göre de ünlü popçu, ödemeyi yapmamakta da ısrarcı olan Uğur Akkuş'tan depozitoyu geri alabilmek için ikinci kez düğmeye basmaya hazırlanıyor.