Hülya Avşar yeni sezona hızlı başladı. Star TV ekranlarında yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde Hülya Avşar'ın ilk konuğu Murat Boz oldu. Hülya Avşar'ın sorularını yanıtlayan Murat Boz şaşırtan itiraflarda bulundu. 14 yaşına kadar sahneye çıkma korkusu olduğunu söyleyen Boz, "İlk söylediğim şarkı Kayahan'dan "Yemin Ettim" oldu. Şarkıcılıktan çocukluğumdan bu yana hep korktum. Şarkıcı olduğum için önce anneme; sonra babama dua ediyorum" ifadelerini kullandı.

"HÜLYA AVŞAR SAYESİNDE O SES TÜRKİYE'DE JÜRİ ÜYESİ OLDUM"

Murat Boz, "O Ses Türkiye" kadrosuna katılmasında Hülya Avşar'ın önemli bir rolü olduğunu açıkladı. Acun'un "Murat, O Ses'te olsun mu?" sorusu üzerine Hülya Avşar'a danışmış. Zehra'nın ve arkadaşlarının Murat Boz hayranı olması nedeniyle Murat Boz, O Ses Türkiye’de jüri üyeliğini almış. Murat Boz bu açıklamayı yaptıktan sonra “beni tanımalarına neden olan şey "Acun" , "O Ses" ve "Hülya Avşar"dır” diyor ve 6 sezondur ekrana gelen yarışmanın karakteriyle ilgili gerçek bilgileri verdiğini söylüyor.

"TARKAN'LA ANILMAKTAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Murat Boz, bir dönem vokalistliğini yaptığını ve kendisini müzik dünyasında tanımamıza neden olan Tarkan’la ilgili de konuştu. Boz “Tarkan ekmeğini yediğim bir insan, benim için değeri yüksek. Ben vokalistliği meslek olarak düşünüyordum. Azerbaycan konserinde Tarkan beni sahneye çıkardı. "Asla" şarkısını söyletmişti. O şarkıyı söylememle birlikte o sahne, alkışlar, çok etkiledi ve ben de yolumu değiştirdim.

"ASLI'YI KISKANIYORUM"

Aslı’yı kıskanmaya hakkım var ama bir şey demeye hakkım yok. Onun mesleği olduğu için kıskanamam. Aslı, beni hayranlarımdan kıskanmıyor ama...

"KENDİMİ HİÇ OLMADIĞI KADAR ÖZGÜR HİSSEDİYORUM"

Murat Boz, 24 Kasım'da "Kardeşim Benim 2" filminin vizyona gireceğini, oyunculuğu sevdiğini söyledi. “Başka karaktere girdiğim zaman kendimi çok özgür hissediyorum. 11 yıldır sektörün içindeyim hiç bu kadar özgür biri hissetmemiştim”

"SABAHLARI HUYSUZ OLURUM"

“Sabahları huysuz kalkarım, enerjim hiç olmaz. Kendimi o enerjiden çıkartmak için kahvaltı yaparım. bu kötü enerjim 3 saat sürer. Sabah kahvaltıdan sonra spor yaparım. Sporla birlikte enerjim hemen değişir.” (Hürriyet)