ATV ekranlarında yayınlanan ve severek izlenen dizi Kanatsız Kuşlar dün akşam sevenlerini ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. Babalarını kısa süre önce kaybeden ve anneleri Nefise ile hayat mücadelesi veren dört kardeşin ve hikayesini anlatan ve dördüncü bölümüyle ekranlara gelen dizi, reyting sonuçlarına göre AB'de ve Total'de birinci olarak günü zirvede kapattı. Bölümün arkasından yayınlanan 5. bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. 4. bölümde neler yaşandı? Muzaffer ile Nefise arasında neler olacak? Çocuklar gerçekleri öğrendi mi? 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 

KANATSIZ KUŞLAR 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kanatsız Kuşlar'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Nefise'nin gizlediği gerçeği öğrenen çocukları şok olurlar. Nefise ise çocuklarıyla arasını düzeltip hep beraber yeni bir eve çıkmanın planlarını yapar ancak Azime'nin buna izin vermeye niyeti yoktur. Gittikçe Nefise'ye bağlanan Muzaffer ise ona şok edici bir teklifte bulunur. Emel ise Onur'u kıskanmaya başlamıştır ve Zeynep'e yaptığı iş teklifini bozmak için planlar yapmaya başlamıştır.

KANATSIZ KUŞLAR 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

4. bölümün ardından yayınlanan 5. bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Son bölümde Nefise ve Muzaffer arasında yaşananlar 5. bölümde de aynı heyecanla devam ediyor. Nefise'ye Muzaffer'in üvey annesi tarafından komple kuruluyor.

KANATSIZ KUŞLAR KONUSU

Çok genç yaşta anne olan Nefise ve birlikte hayat mücadelesi verdiği dört çocuğunun hikayesini anlatan Kanatsız Kuşlar'da dramatik yaşamların hikayesi ekranlara yansıtılıyor. Babalarını kaybeden dört kardeş Zeynep, Emre, Cemre ve Aysun'a sadece geride kalan tek dayanak sadece onlar için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu bildikleri anneleri Nefise'dir. Nefise, çok erken yaşta anne olmuş, çocuklarına yetebilmek ve onları yaşatabilmek için adeta çırpınmaktadır....