Başarılı şarkıcı Hande Yener, 17 yıl önce tezgahtarlık yaptığı ve Hülya Avşar tarafından keşfedilip meslek hayatına atıldığı mağazada hem klip çekti, hem de özel hayatından meslek hayatına en samimi açıklamalar yaptı. Yaklaşık 1 yıl boyunca tezgahtar olarak çalıştığı giyim mağazasında ünlü sanatçı Hülya Avşar tarafından keşfedilmesinden, Usta sanatçı Sezen Aksu’yla tanışma hikayesine varana kadar yaşadığı en özel anıları özlemle anlattı.

EN ÜST KATA KAHVE MOLASINA KAÇARDIM

Ünlü popçu, o yıllarda yabancı ürünlerin alternatif çeşitlerinin bulunduğu tek mağaza olma özelliğini taşıyan iş yeri için sık sık ünlü isimlerin alışverişe geldiğini söyledi. Hep şarkıcı olmak istediğini belirten Hande Yener, sık sık mola verip, 4 katlı mağazanın en üst katında bulunan mutfağında kahve içerek hayal kurduğunu açıkladı. Ünlü popçu, “Ünlü biri gelse de beni keşfetse diye düşünüp dururdum. Diğer müşteriler gelince hep yukarı kaçıyordum. O yüzden burada gerçekten kaderimi bekledim ben” dedi.

“HÜLYA AVŞAR’A YANLIZLIK SENFONİSİNİ SÖYLEDİM”

Hande Yener Hülya Avşar’ın mağazaya gelerek, kaderini değiştiren o konuşmaya yaptığı o anları da şöyle anlattı. “Yine bir gün kahve içtiğim bir mola anında aşağıdan diğer çalışan arkadaşlarım bana seslendi. ‘Hande aşağı gel!. Hande aşağı gel!’ diye... N’ldu dedim, Hülya Avşar burada dediler. N’pim dedim Hülya Avşar buradaysa benim işime yaramayacak ki o şarkıcı mı dedim. (Gülüyor...) mantığa bak.. Olur mu dediler gel aşağı ilgilendi merak etti dediler. Ben koştur koştur indim aşağı. Hadi bir şarkı söyle bana dedi. Yalnızlık Senfonisi’ni söyledim. Seni Sezen Aksu’yla tanıştıracağım dedi. Önce inanmadım ama Hülya Hanım çıktıktan 10 dakika sonra mağazanın telefonu çaldı. Hülya Avşar’dı arayan… Yarın Sezen Aksu seni bekliyor şu numarayı ara dedi. Aradım Sezen Aksu’ya bağladılar. Ben o saatten sonra uçtum zaten.”

SEZEN AKSU BANA ÇOK DESTEK VERDİ

Hemen ertesi gün hazırlanıp Sezen Aksu’nun evine gittiğini söyleyen Hande Yener, çok heyecanlandığını sakinleştirici içtiğini ve kalbinin hızla çarptığını ifade etti. Sezen Aksu’ya da kendi şarkısı Yalnızlık Senfonisi’ni okuyan ünlü popçu, o günden sonra Minik Serçe’nin vokalisti olduğunu ve daha sonra da kendisine ilk albümü Yalanın Batsın’ı çıkarması için destek verdiğini açıkladı.

SENEYE BAHARDA DÜĞÜN YAPACAĞIZ

Kasım 2016 yılında aradığı aşkı Ümit Cem Şenol’da bulan ve ani bir kararla nişanlanan ünlü popçu çok mutlu bir ilişki yaşadığını söyledi. Düğününün de ani olabileceğinin altını çizen popçu, “Kır düğünü istiyoruz ama belli olmaz belki yurt dışındayken aniden evlenebiliriz. Ama muhtemelen seneye bahar gibi olur düğün” dedi.

ORTAKLIK YAPMAK BEACH AÇMAK ÖYLE KOLAY DEĞİL

Bodrum’da, Çeşme’de açtığı mekan ve plajlarla sık sık gündeme gelen Hande Yener, Hadise’nin, sahibi olduğu Bodrum’daki plajından çıkarılmasına da yorum yaptı. Bu işlerin kolay olmadığını söyleyen Hande Yener, “ Dışarıdan çok kolay görünüyor herkes bu işlere girdi ama zor yanları var. Çünkü kimle ortak olacağını bileceksin, ortağın mutlu mu takip edeceksin. Öbür türlü birisi gelir ve burası benim diyerek seni çıkartır” dedi. Kapanan plajda sahnelerin iptal olduğunu öğrenen Hande Yener, “orada sahneye çıkan Hadise ve Demet Akalın’ın kendi mekanınızda çıkarır mısınız?” sorusuna ise “Hayır” yanıtını verdi. “Benim onlarla yıldızım barışmadığı aşikar zaten.” cevabını verdi.