Eski manken Ebru Şancı'nın futbolcu eşi Alpaslan Öztürk bir kadından gelen tanışma teklifini "Evliyim" diye geri çevirdi. Ebru Şancı ise eşiyle tanışmak isteyen kadını deşifre etti ve tepki gösterdi. Futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile kadın arasında geçen konuşmanın ekran görüntüsünü sayfasında paylaşan Ebru Şancı, altına şu notu düştü:

ARSIZLIĞIN BÖYLESİ...

"Arsızlığın hafifliğin böylesi valla bravooo... Ortalıkta aslan gibi bekar adam dururken evlisinin peşine düşmek de ayrı... Helal be koca! Sana bunun gibi 1000 tanesi feda olsun..." 33 yaşındaki eski manken Ebru Şancı, 2015’te kendinden 10 yaş küçük futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendi. 14 Ekim 2016’da ikizleri Ceylin ve Milla doğdu. Aralarındaki yaş farkına aldırmayan çift, “Biz birbirimizi her halimizle seviyoruz. Geçmişimizi kabul ettik” diyor. Ebru Şancı çocuk sayısını dörde çıkarmak isteyen eşi Alpaslan Öztürk'e ilginç bir teklifte bulunmuştu! Ebru Şancı ''Hastanede dondurduğumuz dört embriyo daha var. Eğer Alpaslan büyük bir takıma transfer olursa tüp bebek yöntemiyle yine ikiz yaparım. Bunu kendisine de söyledim, kabul etti. Aksi takdirde başka çocuk yok. Bebek sahibi olmak çok masraflı'' demişti. 

AYLIK MASRAFI 10 BİN TL

Ebru Şancı'nın ikizleri Ceylin ve Mila'nın aylık masrafı 10 bin TL. Ebru Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk Elazığspor'da oynuyor. (posta)