Dünya Güzellerim 6. bölüm fragmanı! Dünya Güzellerim 5. bölümde neler oldu?

SHOW TV ekranlarında her çarşamba saat 20:00'de yayınlanan Dünya Güzellerim dün akşam 5. bölümü ile ekranlara geldi. Dünya Güzellerim geçen haftaki 4. son bölümüne Bülent Ersoy'un Tac Mahal ziyareti ve Safiye Soyman, Banu Alkan, Bülent Ersoy üçlüsünün otel odasında ütü üzerinde yapılan sucuk ziyafeti damga vurmuştu. Reytinglerde 6. sırada yer alan sevilen program Dünya Güzellerim 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dünya Güzellerim 5. bölümde neler yaşandı? 26 Temmuzda yayınlanacak olan Dünya Güzellerim 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dünya Güzellerim son bölüm ve Dünya Güzellerim yeni bölüm ile ilgili detaylar haberimizde

DÜNYA GÜZELLERİM GEÇEN HAFTA 4. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burcu Esmersoy ve Banu Alkan'ın Hindistan sokaklarında yaşadığı maceraları ekrana getiren programda eğlenceli dakikalar yaşandı. Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'un maceralı geçen tren seyahatinden sonra çıktıkları alışveriş turu ilginç görüntülere sahne oldu. Hindistanlı vatandaşların bol bol 'selfie' isteğiyle yaklaştığı ünlü isimler, sokaklarda ilgi çekerek dolaşmaya devam etti. Hint düğününe katılan isimler, şarkı söyleyip dans ederek eğlencenin tadını çıkardı. İhtişamlı Hint düğününe geleneksel kıyafetleriyle katılan ve danslarıyla eğlenceye dahil olan dev kadronun renkli görüntüleri izleyenleri ekran başına kilitledi. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan'ın otel odasında verdikleri ütüde sucuk ziyafeti ise gülmekten kırdı geçirdi.

DÜNYA GÜZELLERİM 5. BÖLÜM ÖZETİ

Dünya Güzellerim 5. bölümde ise ev kadronun alışveriş keyfi; Diva Bülent Ersoy ve Banu Alkan’ın atışmaları bölüme damga vurdu. Eğlencenin, rekabetin ve heyecan dolu anların eksik olmadığı Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde eğlence ve heyecan tavan yaptı.

DÜNYA GÜZELLERİM 6. BÖLÜM FRAGMANI 

Hindistan sokaklarında yine macera dolu anlar yaşayan dörtlü, izleyenleri kahkahaya boğacak. Dünya Güzellerim 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

DÜNYA GÜZELLERİM PROGRAMI KONUSU NEDİR?

Önce Hindistan ardından Nepal ve Vietnam’a gidecek olan dev kadro, bambaşka kültürlere sahip ülkelerin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacaklar. Kimi zaman çok eğlenecekler, kimi zaman anlaşmazlıklara düşecekler; ama muhteşem bir show’u evlerinize getirecekler. Dünya Güzellerim'in yapımcılığını Bloom Medya, yönetmenliğini Mustafa Kotan yapıyor.