Popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurtgeçen hafta 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü'nün 32 milyon 845 bin TL'lik icra takibiyle sarsılmıştı. İcra memurları çiftin Beykoz'daki villasına polisle gitmişti, haciz işlemi uygulanmıştı. Okan Kurt ''Dairelerin parasını ödedik. Bize tüm inşaatı devretmek istedi. Onun da parasını verdik ama devretmedi. Osman Görgülü’nün bize borcu var. Borcunu ödememek için böyle oyunlar yapıyor'' demişti. Haciz haberleri sonrası Demet Akalın'ın Berkay'a yeni dünyaya gelen kızı için  birden çok altın takması da çok konuşulmuştu.

'CANLI YAYINA BAĞLANDI VE ATEŞ PÜSKÜRDÜ'

Bugün Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Magazin programında da bu haberler konuşuluyordu. Programı dinleyen Demet Akalın canlı yayına bağlandı ve ateş püskürdü:

Konuşmasına "Beni hastanelik edeceksiniz" diye başlayan Demet Akalın, "Benim kimseye borcum yok benım çocuğum aşağıda ağlıyor. Ben kimsede gösteriş yapmıyorum. Ben o gün gittim çünkü kimse evini açmadı bir tek Berkay bana 10 gün evini açtı. Beni hastanelik edeceksiniz, ben bir tek evladım için yaşıyorum. O ev benim bile değil, sattım. Kredi çekip yeni ev aldım, Okan bir kuruş vermedi, kredi çekip aldım, o yüzden köpek gibi çalışıyorum."dedi.