Börü dizisi ne zaman başlayacak? Tanıtım fragmanı yayınlandı

Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni olan Alper Çağlar'ın yeni projesi Börü, STAR TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi, 6 bölümden oluşacak. Birer saatlik bölümlerden oluşacak olan dizinin finali ise sinema salonlarında gösterilecek. Yakın tarihte gerçekleşmiş olan olaylardan yola çıkarak çekilecek olan Börü dizisi ne zaman başlayacak? Börü dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Börü dizisi oyuncuları kimler? Börü dizisi tanıtımını izlemek ve fragmanını takip etmek için bizden ayrılmayın...

BÖRÜ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 


Merakla beklenen Börü dizisi 2017 sonbaharından itibaren STAR TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Börü’nün sinema filmi de 2018 sonbaharında vizyonda olacak. Özel kanalların ilk mini serisi olan Börü, 60 dakikalık sinema kalitesinde bölümler halinde ekrana gelecek. Gerçekliğin ön planda tutulduğu Börü, Amerikan stüdyo modeli ile çekildi. 

BÖRÜ DİZİSİ OYUNCULARI

2017 sonbaharında yayınlanacak olan Börü dizisinde Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi usta isimler yer alacak. Oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise, Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak.

BÖRÜ DİZİSİ KONUSU

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.