Ali Ağaoğlu jet skiyle kaza yaptı ölümden döndü! Bodrum’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanıp kontrolü kaybetti. 2 kaburgası kırılan Ağaoğlu, helikopterle İstanbul’a getirildi .Peki Ali Ağaoğlu kimdir? İşte ünlü iş adamının hayatı ve muhteşem yükselişi...

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre ünlü işadamı, arife günü jet ski ile denize açıldı. Ancak manevra yaparken ters dalgaya yakalanınca kontrolü kaybetti. İki kaburga kemiği kırılan Ağaoğlu, helikopterle İstanbul'a getirilip tedavi edildi.

Ünlü iş adamı bir hafta dinlenecek.

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ölümden döndü... Helikopterle İstanbula getirildi

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR?

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde, Trabzon'a bağlı olan Of ilçesinde dünyaya geldi. Babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul'da döneminin tanınmış müteahhitleri arasındaydı. Babasının da etkisiyle gençlik yıllarında okurken bir yandan da inşaatlarda bu mesleği temelden öğrenen Ali Ağaoğlu, 1975 yılında babasının geçirdiği ciddi bir kalp rahatsızlığı sonrasında bir süreliğine aile işlerinin başına geçti ve bu dönemde iş yükünden dolayı liseyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

1977'de babasıyla ticari olarak yollarını ayıran Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubunu kurdu. İnşaat, turizm ve hizmet sektörlerinde büyük iştirakleri olan Ağaoğlu, 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri inşa etmeye başladı. Ağaoğlu, özellikle 1990'lı yılların sonlarında başladığı "My" konseptli yaşam alanları projeleri ile biliniyor. My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde başarılı projelere imza attı.

My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerine büyük bir canlılık getiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2010 yılını 1 milyar TL'lik bir ciroyla kapatırken, 2011 yılı için kendisine 2 milyar TL'lik bir hedef koyarak alanında liderliği sürdürmekte. Şirketinin televizyonda yayınlanan reklamlarında rol alarak halk ile yakın ilişkiler kuran, farklı bir iş adamı profili çizen Ağaoğlu, iş yaşamının yanı sıra özel hayatı ve lüks araba tutkusuyla da kendisinden bolca sözettirdi. Aralarında Ferrai, Tesla ve Bentley'in de bulunduğu lüks araba koleksiyonu ile pek çok gazeteye ve tv programına haber olan başarılı iş adamı, lüks araba tutkusu ile tanınıyor.

Ali Ağaoğlu, şu ana kadar dört kez nikah masasına oturdu ve renkli özel hayatıyla da ilgi çeken iş adamlarından biri oldu. Mart 2013 itibariyle Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır.