Pandeminin ilk günlerinden itibaren magazin dünyası da kendi kabuğuna çekilmişti. Tiyatrolar, sinemalar, konserler resmen perde kapatmıştı. Magazin dünyasının renkli bir birinden ünlü isimleri evlerinde oturmuştu.

Son aylarda magazin dünyası hareketlendi. Eve kapanan ünlülerimiz tekrar sahnelere döndü. Hal böyle olunca normal yaşam tekrar başladı.

İşte bütün bu söylediklerimi bu haftada magazin dünyasında yaşanan hareketlilikten de görüyoruz.

5 yıl önce Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in bebek beklediği iddiaları sosyal medyayı sallamıştı. Hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğrulayan ünlü stil danışmanı, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz." açıklamasını yapmıştı.

Biz de Allah tamamına erdirsin diyoruz.


iki genç oyuncumuz 2,5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitirmişti. Kubilay Aka ve Miray Daner, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül gecesinde karşımıza çıktılar. İkilinin göz göze gelmemek için yoğun bir çaba harcadıklarını gördüm. Hala bir birlerinden uzak durdukları netti. Ne diyelim ikisine de mutluluklar dileriz.

Sıradaki haber ise pek bir esprili. Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, bir süredir ilişkilerine doludizgin devam ediyor. Mutlu birliktelikleriyle dikkatleri üzerine çeken çift haklarında geçen gün “ayrıldılar” diye çıkan habere cevap verdiler. "Moralimiz bozuktu, gösteriyi ayrı ayrı izlemeye geldik. Belki aramız düzelir dedik. Yan yana koltuklara da oturmayız" diye espri yaptı. Böylelikle ayrıldıkları haberlerine görsel olarak ta cevap vererek yalanlamış oldular.

Son olarak başarılı bir sanatçımızın bir takipçisi ile mahkemelik olma haberi var. Şarkıcı Berkay Şahin geçen yıl Instagram üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımına yorum yapan takipçisi Burak Ş.'nin yazdıklarına sinirlendi, kendisine direkt mesaj atarak hakaret ve tehdit yağdırdı. Takipçi ise şarkıcıdan gelen karşı yanıtla soluğu savcılıkta aldı. Hakkında soruşturma başlatılan Berkay Şahin, "Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren paylaşım yapınca bende sinirlendim” dedi. Bu duruşma şimdilik bitmedi, bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Bakalım ilerleyen günlerde mahkeme ne karar verecek.

Gördüğünüz gibi magazin dünyası bu hafta son iki yıla nazaran biraz hareketli geçti.

Şimdilik sevgi be hoşgörü ile kalın…