Endemol Shine Türkiye adlı yapım firmasının Paramparça, Dayan Yüreğim ve Evlat Kokusu adlı dizilerinde çalışan set çalışanları ücretlerini alamadıklarını belirterek yapım şirketinin önünde bir basın açıklaması yaptı. 'Ödeme takviminden haberimiz yok' diyen set çalışanları karşılarında bir muhatap bulamadıklarınan isyan etti.

'Dayan Yüreğim' dizi ekibi parasını alamayınca yapımcının kapısına dayanmıştı. Şimdi de 'Paramparça' dizi ekibi aynı yapım şirketini paralarını ödemedikleri için dava edecek. Star TV ekranlarında yayınlanan 'Paramparça', Fox TV'deki 'Dayan Yüreğim' ve Kanal D'de 'Kördüğüm' gibi dizilerin yapımcısı olan Endemol Shine, oyunculardan teknik ekibe kadar kimsenin parasını vermedi. Önce 'Dayan Yüreğim' ekibi ayağa kalktı şimdi de 'Paramparça' ekibi yapım şirketinin kapısına dayanma kararı aldı. Paralar ödenmezse ekip yapım şirketine dava açacak.Bu kararı 'Paramparça'da rol alan Barış Falay duyurdu.
 
BARIŞ FALAY İSYAN ETTİ

'Paramparça' dizisinin başarılı oyuncusu Barış Falay, "Hem 60 ülkeye satıldı diyorlar hem de paramızı vermiyorlar" diyerek isyan etti. Dizi ekibinin yapım şirketinin kapısına dayanacağını söyleyen Falay, paralar ödenmezse dava açacaklarını söyledi.

PARAMPARÇA DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ KÖŞKÜN PARASI DA ÖDENMEDİ
 
Endemol Shine adlı yapım şirketi 'Paramparça' dizisinin çekildiği köşkün kirasını da ödemeyince, köşkün sahibi yapım şirketine haciz davası açtı.

SET ÇALIŞANLARINDAN AÇIKLAMA

Endemol Shine Türkiye adlı yapım firmasının Paramparça, Dayan Yüreğim ve Evlat Kokusu adlı dizilerinde çalışan set çalışanları   Endemol Shine Türkiye şirketinin İstanbul Beşiktaş'ta bulunan binası önünde bir basın açıklaması yaptı. Endemol Shine Türkiye adlı yapım firmasının Paramparça, Dayan Yüreğim ve Evlat Kokusu adlı dizilerinin çalışanları dizilerin bitmiş olmasına rağmen ücretlerini alamadıklarını belirterek, "Ödeme takviminden haberimiz yok ve karşımızda bir muhattap bulamıyoruz. '60 ülkeye satıldı' diyerek övdükleri dizilerde çalışanların emeğinin ödenmemiş olması büyük bir çelişkidir" ifadeleri kullanıldı.