Kuruçeşme sahnesinde hayranlarıyla ilk kez bir araya gelen Haluk Levent, konsere çıktığı gibi soluğu seyircilerin arasında aldı. Sahnesinden inip seyircilerin arasına karışan ünlü sanatçı "Sanat hayatımda ilk kez boğaz köprüsünün karşısında sahne alıyorum çok fiyakalı" sözleriyle dinleyicisini güldürdü.

Konserine "Dert Olur" şarkısını söyleyerek başlayan Haluk Levent, ilerleyen dakikalarda bir kez daha sahnesinden indi "Beni Biraz Anlasana" şarkısını seyircilerin arasında seslendirdi. Hayranlarıyla gönülden gönüle uzanan şarkılarıyla kucaklaşan Haluk Levent, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. 

SAHNEDE BESTE YAPTI

En sevilen şarkılarıyla dinleyicisine muhteşem dakikalar yaşatan Haluk Levent, "Bazı müzisyenler denize bakıp beste yaparlar. İşte boğaz, işte su. O zaman ne eksik? -Beste", diyerek ‘Bir gemi daha gidiyor boğaza doğru’ sözleriyle o dakikalarda bestelediği şarkıyı hayranlarına seslendirdi.

HALUK LEVENT'TEN ZEYBEK DANSI!

Kuruçeşme sahnesinde sergilediği konser performansıyla hayranlarının beğenisini kazanan Haluk Levent, seslendirdiği "Kerimoğlu" şarkısıyla sahnede zeybek oynadı.

ROCK'IN YAŞAYAN EFSANESİ HALUK LEVENT VE "KUSURSUZ KULAK" BAGER...

Haluk Levent, konserinin ikinci yarısında hayranlarına enstrümantal bir sürpriz yaptı. Levent, "Bütün herkes onu ve yeteneğini konuşuyor. Bager artık bir Ahbap, tüm konserlerde birlikte söyleyeceğiz" diyerek doğuştan görme engelli "kusursuz kulak" Bager Çalışcı'yı sahneye davet etti. Levent, "Vals" performansında sahneyi Bager'e bıraktı. Sahne performansıyla dinleyicinin kalbinde taht kuran Bager, dakikalarca alkışlandı. Bager'in Vals resitalinin ardından mikrofonu eline alan Haluk Levent, "kusursuz kulak" Bager ile "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünde düet yaptı.

NESLİCAN TAY'I ANDI...

Haluk Levent, "Tam Bana Göre" albümünde yer alan "Kendime Göre" şarkısını seslendirmeden önce 2019 yılında kanser nedeniyle kaybettiğimiz Neslican Tay'ı andı. Albümü yaptığı zaman şarkıyı ilk Neslican Tay'a dinlettiğini ve Neslican’ın ‘Bu şarkı beni anlatıyor, bu benim şarkım’ dediğini dile getiren Levent, ‘Kendime Göre’ şarkısını Neslican’ı anarak seslendirdi.

"SÜRPRİZİ SEVİYORUM"

Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Haluk Levent Kuruçeşme heyecanıyla ilgili, "Sanat hayatım boyunca Kuruçeşme'de konser yapmadım çok heyecanlıyım deniz yan tarafımda. Sürprizi seviyorum sahneye çıktığımda ne söyleyeceğimi bilmiyorum" dedi.

AHBAP'IN KAHRAMANINDAN AHBAP'A BİR BAĞIŞ DAHA...

AHBAP derneğinin kurucusu olan Haluk Levent, sahnesinde bilet gelirlerinin bir kısmının AHBAP’a bağışlandığını da duyurdu.