Kırmızıgül ailesine neler oldu?
Güller soldu mu?
Hiç beklemediğimiz olayların yaşandığı ve kötü haberlerin geldiği Kırmızıgül ailesi hepimizi çok şaşırttı..
Peş peşe Kırmızıgül ailesinde neler yaşandı bir bakalım.

Ünlü yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi Yusuf Bazencir 5 yıl önce dünya evine girdiği eşi Seval Bazencir'le bir gün çok fena tartışınca eline geçirdiği baltayla evinin kapısını kırarak içeri girmeye çalışmış. O dehşet anlarında korkudan telaşa kapılan genç kadın, KADES uygulaması aracılığıyla polisten yardım istemiş.

Seval Genç yaşanan olaydan sonra yaptığı açıklamada “kadın eşiyle arasındaki kavganın kendisini defalarca aldatmasını anlamasından dolayı kaynaklandığını, bu nedenle son zamanlarda evliliğinin düzgün gitmediğini” belirtti.

Kardeş Yusuf’un eşi ile yaşadığı bu olay daha soğumadan bu sefer de abi Mahsun Kırmızıgül’den gelen bir haber sonrası magazin dünyasında ikinci bir şok yaşandı.

Bu duyumda, Mahsun Kırmızıgül'ün eşini aldattığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu dedikodular bu hafta skandal bir videoyla yeniden gündem yarattı. Genç bir kadının dizine yatan Mahsun Kırmızıgül'ün saçlarını oynattığı video sosyal medyada hızla yayıldı. Sosyal medyada elden ele dolaşan bu videodan sonra etraftan fısıltılar da çoğaldı. Çifte yakın bir kaynak zaten uzun süredir aralarının bozuk olduğunu iddia etti.

Bir başka iddaya göre ise, Kırmızıgül karı kocanın arasının uzun süredir açık olduğunu belirtti. Mahsun Kırmızıgül'ün bir süredir genç kadınla yasak aşkını duyan eşinin, Kırmızıgül'ü evden kovduğu da iddia edildi.

2016 yılının Şubat ayında Los Angeles'ta hayatını birleştiren ve bu evlilikten Lavin adında bir kızları olan Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay'ın evliliğinde 'yasak aşk' krizi çıkması sonucunda sevenlerini bu haber çok üzdü.

Bakalım Kırmızıgül kardeşlerin eşleriyle ne gibi gelişmeler önümüzdeki günlerde yaşanacak?

Umarım her şey tatlıya bağlanır. Yeniden aile birliği kurulur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…