Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş 6 haftalık mağlubiyet serisiyle çıktığı Kasımpaşa karşısında yine 3 puana hasret kalarak bir puanla yetindi.

12. dakikada Can’ın güzel golü ve Beşiktaş’ın baskılı oyunu ikinci gölü getirmedi. Beşiktaş devreye 1-0 önde girdi. İlk devre kaçan pozisyonlar saç baş yoldurdu.

İkinci devre farklı bir Beşiktaş ve Kasımpaşa seyrettik. Üç top yapamayan bir Beşiktaş karşısında Beşiktaş’ın sahasında baskı yapan bir Kasımpaşa. Kasımpaşa için zaman, Beşiktaş karşısında pozisyonlar bulmaya da Beşiktaş’ın oyununu tamamen bozmaya da yetti. Dakikalar ilerledikçe kötü oyun paniğe döndü. Kasımpaşa'nın golü 82. dakikada göstere göstere geldi. Soldan savunma arkasına atılan top kale içinde Umut’un orta vuruşuyla buluşunca gol geldi. Bu yenilen goller 15 haftanın klasik yenilen golleri.

Sergen Hoca ve Beşiktaş kan kaybetmeye devam ediyor. Ligde son sıralarda bulunan Kasımpaşa karşısında da Beşiktaş son dakikalarda 1 puana bile razı oldu. Ve oyunu taraftarı çileden çıkardı. Kartal uçmayı unuttu. Artık tavuk gibi her hafta rakibine puanlar yumurtluyor. Geçen senenin iki kupalı şampiyon Kartal’ı bu sezon tavuk misali.

Sergen Hoca’nın artık planlamasını gençleri kazanmak, Türkiye Kupası ve gelecek sezona göre yapması gerekiyor. Üstünde bulunan 8 takımı geçip şampiyonluğu düşünmek bile artık hayal.

Sergen Hoca ve takım geçen sezondan beri cepten yemeye devam ediyor. Sergen Hoca reklam yıldızı olmayı bırakıp takımını kaldırsın. Artık cepten yiyecek kredi kalmadı. Takımın iflastan önce son çıkışı.