Beşiktaş sahasında Konya karşısında beraberliği son dakikada Kenan’ın gölüyle kurtardı. Konya karşısında vasat bir oyun oynatan Beşiktaş, 42. dakikada Anar’ın golüyle devreyi bir sıfır yenik kapattı.

Maça forvetsiz başlayan Beşiktaş, ikinci devre Güven ve Batshuayi’yi oyuna alan İsmael hocanın aklı ilk yarı neredeydi. İsmael hocanın geldikten sonra takıma katkısı ne oldu tartışılır, oynattığı oyunun diğer yollanan hocalardan farkı ne aynı zamanda takımın başına getirilen Fenerbahçe hocası İsmail Kartal’ın aldığı galibiyetler oynattığı oyun Antalya hocası Nuri Şahin’in oynattığı oyun ve aldığı puanlar... Son dakikada yakaladığımız beraberliğe sevinir olduk. Yazık.

15 galibiyet 14 beraberlik 9 yenilgi sezonun özeti. Geçen sezondan daha kaliteli kadroyla karavana. Bunda en büyük pay şüphesiz yönetimin. Sergen hocaya verilen sözler tutulmayan, yönetici kaprislerine tavır koyamayan Başkan TFF’nin siyasi baskılarına ses çıkarmama kasıtlı hakem hatalarına ses çıkarmamak, kısaca taraf olmak da bu başarısızlığın ana sebeplerinden birkaçı.

Büyük Başkan Süleyman Seba’nın dediği gibi, “Beşiktaş’a faydanız olacaksa kimsenin adamı olmayın.” Sadece hatırlatma başkan iyi niyetine rağmen gerektiğinde dik duramadı, çok tavizler verdi, kendi istemesine rağmen Şenol hocayı takımın başına getirememesi gibi kendi istememesine rağmen Sergen hocanın yollanması gibi bu tabloya bakınca gelecek sezondan da ümit kalmadı inşallah ben yanılırım.

Euroleague şampiyonluğunu bu yıl da kazanan Anadolu Efes’i yönetimi takımı ve hocası Engin Atamanı tebrik ediyoruz.

Teşekkürler Efes.