Bakırköy Belediyesi Kurban Kesim Alanı'nda yaşanan olay, belediyelerin kurban kesim alanlarında görevlendirdiği kasapları yeniden gündeme getirdi. Kurban edilecek büyükbaş hayvanı yere yatırmayı başaramayan kasap, sahibinden vekalet aldıktan sonra ayakta duran boğanın boynuna doğru ardı ardına bıçak darbeleri savurmaya başladı.

DAKİKALARCA YIKILMADI

Boğazına aldığı bıçak darbeleriyle canı yanan ve iyice huysuzlaşan boğa ipini koparmaya çalışıyor. Kasap ise fırsat buldukça boğanın boğazına doğru bıçak sallamaya devam ediyor. Kurbanlık boğa, boyun bölgesine aldığı bıçak darbeleri sonucu kan kaybetmeye başlıyor. Dakikalarca tepinen boğa, halsiz kalarak diz çöküyor ve son darbeyi o zaman alıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Kurban sahibinden önce vekalet, ardından da bahşiş alan kasap, ayakta duran boğayı tekbir sesleriyle birlikte bıçaklıyor. Ardı ardına bıçak darbeleri alan boğa, boğazından kanlar akarken ipinden kurtulmaya çalışarak telef oluyor. Sosyal medyada yayınlanan videoya yorum yapanlar, Bakırköy Belediyesi'ne seslenerek "Bu ne biçim kasap" diyor.

Recep Demircan