Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçedeki mahallelerde kurduğu iftar sofralarına bir yenisini daha ekleyerek bu kez Kartaltepe Mahallesi sakinlerini komşularıyla aynı sofrada buluşturdu.Nahit Menteşe ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan sofralarda binlerce kişi orucunu birlikte açtı.

İftar yemeğine katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz orucunu binlerce vatandaşla birlikte açtı.

"BİRBİRİMİZE DUA EDELİM"

Ramazanın bereketinin paylaşmak olduğunu vurgulayan Başkan Karadeniz, "Özellikle mahallemizin göstermiş olduğu bu yüksek teveccüh için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazanın bereketini paylaşmak için aynı sofralarda bir araya gelip Rabbimize karşı ellerimizi açıp ondan hep birlikte bir şeyler istemek çok güzel. Ramazan ayı, rahmet, bereket, Kur'an ve dua ayıdır. Bu ayda birbirimize dua edelim. Ülkemize, bizim için şehit olan güvenlik görevlilerimize dua edelim. Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin bizleri de onlara komşu etsin inşallah. Rabbim ülkemizdeki birlikten ve dirlikten bizi hiç mahrum bırakmasın''diye konuştu.

"SEMT KONAĞI VE SAĞLIK OCAĞI İNŞAATINA BAŞLADIK"

Bölgeye yapılan yatırımlardan da bahseden Başkan Karadeniz, "Okulun hemen arkasında bir semt konağı ve sağlık ocağı inşaatına başladık. Küçükçekmece'de yapmış olduğumuz kapalı otopark ve pazar yerleri yavaş yavaş tamamlanıyor. Sizler, buraya hemen yakın bir noktada bulunan Sultanmurat ve Fevziçakmak Mahallelerinde yapmış olduğumuz kapalı pazar yerlerini çok yakında kullanmaya başlayacaksınız. Biliyorsunuz bu dönem yeni sosyal tesislerimiz hizmete girdi. Sizler için çalışmaya ve üretmeye her zaman gayret edeceğiz.Yeter ki bu birliğiniz, beraberliğiniz, bayrak ve vatan aşkımız hiç bitmesin''dedi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği, sofra duasıyla sona ererken, ebeveynleriyle yemeğe gelen çocuklar da iftar alanında animasyon gösterileriyle eğlendi.