Ataşehir'de  yolda yürüyen kadın, kendisine çarpan adamın yumruklu saldırısına uğradı. Olay, önceki gün Ataşehir Ferhataşa Mahallesi Yeditepe Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülere göre olay şöyle oldu: Bir kişi,  kaldırımda yürüyen kadının omzuna çarptı, ardından da yürümeye devam etti. Kadın arkasını döndü ve bir şeyler söyledi. O esnada geri dönen saldırgan, çarptığı kadına yumruklu saldırıda bulundu. Kadın yere düşerken, saldırgan  olay yerinden ayrıldı.  

'OLAY BİR ANDA OLDU'

Çevredeki görgü tanıkları da  olayın nasıl olduğunu anlamadıklarını söyledi. Olay sırasında orada bulunan Özkan Soncul, Adam, kadına önce çarptı, sonra yumruk attı. Kadının düştüğünü gördük. Hemen oraya koştuk. O sırada adam gitmişti. Olay bir anda oldu" dedi. 

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis, ismi henüz öğrenilemeyen kadının yumruklanmasına ilişkin inceleme başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri inceleyen ekipler kimliği tespit edilen şüpheliyi arıyor.Yaşanan olay karşısında tüm mahalleli şaşkın. Mahalle sakinlerinden Ferhat Karakuş, “Kadına şiddete hepimiz karşı gösteriyoruz. Bu başımıza da gelebilir kız kardeşimiz de olabilir. Bu şahıs büyük ihtimal sporcudur. Çünkü bir vuruşta kadını yere indiriyor. Yakınlarda spor salonu olduğu için, vücut da olduğu için büyük ihtimalle şahıs spor salonuna gidiyor” dedi

"SEN BANA NASIL BÖYLE BİR ŞEY DERSİN"

Saldırıya uğrayan kadının polis verdiği ifade ortaya çıktı. A.Ç. isimli kadın evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, "Yavaş olur musunuz" dedim. O da bana, "Sen bana nasıl böyle bir şey dersin" dedi ve beni omuzlarımdan yere itti, yere düşürdü. Bir müddet yerde kaldım" dediği öğrenildi.

HER YERDE ARANIYOR

Saldırganın eşkalini belirleyen polis ise her yerde şahsı arıyor. (DHA-İHA)