Başta İstanbullular olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin en gözde eğlence merkezlerinden biri olan Vialand, yeni bir konsept ile eğlence tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çocuklar ve gençler kadar ailelerin de eğlenceli vakit geçirebileceği Vialand Parkur, 17 Haziran Cuma günü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirilecek açılış töreni ile ziyaretçi kabulüne başlayacak.

 “VİALAND TEMA PARK’IN YANINA KARDEŞ GETİRDİK”

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Vialand Yönetim Direktörü Tankut Tonger, “Vialand Tema Park, dokuzuncu yılını bitirdi, onuncu yaşına geldi. Vialand Tema Park’ın yanına şimdi bir kardeş getirdik; Vialand Parkur. Başta İstanbullular olmak üzere yerli ve yabancı tüm misafirlerimiz için İstanbul Avrupa Yakası’nda yaklaşık 20 dönüm arazi üzerine kurulmuş irili ufaklı 5 tane büyük oyuncaktan oluşan; adrenalin tutkunları için, sporu sevenler için, tırmanmayı sevenler için harika bir macera ve doğa parkı yaptık” dedi.

 “ERİŞEBİLİR VE UYGUN BİLET FİYATLARIMIZ OLACAK”

Açıklamalarına devam eden Tonger, “Bizim son derece erişilebilir ve uygun bilet fiyatlarımız olacak. Merak eden misafirlerimiz web sitemizden hem Vialand Parkur’da ne tür aktiviteler ve oyuncaklar olduğunu hem de bilet fiyatlarımızı takip edebilirler” şeklinde konuştu.

“DOYASIYA EĞLENİN VE EVİNİZE MUTLU BİR ŞEKİLDE GİDİN”

Pandemi sonrası kendileri için pozitif bir dönüş yaşandığını da aktaran Tonger, bu dönemin 2019 yılı rakamlarını rahat şekilde aşacağını vurguladı. Proje kapsamında kazananın İstanbullular olduğuna da dikkat çeken Tonger, ‘Olanı paylaşmak’ mottosu ile ilerlediklerini vurguladı ve bilet fiyatlarını da buna göre belirlediklerini aktardı. Tonger, “Ne kadar derdiniz varsa onları dışarıda bırakarak burada doyasıya eğlenin ve evinize mutlu bir şekilde gidin” dedi.

Z kuşağını yakalamak adına da dijital ve teknolojik alanlarda da adımlar attıklarını bildiren Vialand Yönetim Direktörü, önümüzdeki aylarda ‘metevarse’ evreni ile ilgili de sürpriz haberler duyuracaklarını ifade etti.

“TÜRKİYE’NİN İLK UÇAN TİYATROSU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Türkiye’yi tanıtma adına da çalışmalar yürüttüklerini aktaran Tonger, Türkiye’nin ilk uçan tiyatrosu için Kültür ve Turizm Bakanlığı ve THY ile ortak bir proje içinde olduklarını vurguladı.

E-spor alanında da girişimleri olduğunun altını çizen Tonger, Türkiye E-spor Federasyonu ile birlikte yakın zamanda HADO Avrupa Şampiyonası’nı başarılı bir şekilde düzenlediklerini vurguladı. 12 ülkenin katıldığı şampiyonada Türkiye ve Yunanistan final oynarken, kazanan taraf Türkiye oldu. Tonger, önlerindeki hedefin ise Japonya dışında HADO Dünya Şampiyonasını ilk düzenleyen ülke olmak olduğunu aktardı.

50 MİLYON LİRA YATIRIMLA HAYATA GEÇİRİLDİ 

Vialand Tema Park’ın 50 milyon lira yatırımla hayata geçen doğa parkurunda 5 yeni ünite eğlence severleri bekliyor. ialand Parkur’da spor tutkunlarının vazgeçilmezi olan dağcılığı yepyeni bir boyuta ulaştıran Tır-manma Duvarı, 8 farklı temayla benzersiz bir deneyim sunacak. Yer çekimine meydan okumak isteyenler için iki katlı ‘Trambolin’ ve eğlenceyi yükseklerde arayanlar için ‘Yüksek İp Parkuru’ macera severlerle buluşacak. Vialand Parkur’da 20 farklı oyun kurgusuna sahip ‘Ağ Parkuru’, açık havada kaymanın keyfini yaşamak isteyenler için ‘Tubby Slide’ ise adrenalin dolu deneyimler sunacak.