İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürümek için Zincirlikuyu’da bir araya gelen kalabalığın köprüye gitmesine izin verilmedi. Son dakika haberine göre polisin izin vermemesi üzerine kalabalık grup geri dönerken ekiplerin ilerleyen saatlerde yürüyüşe izin vereceği kaydedildi. 

TÜRK BAYRAKLARIYLA YÜRÜYEN GRUBUN ÖNÜNÜ POLİS KESTİ

Hain darbe girişiminin yıl dönümünde, anma etkinlikleri kapsamında Avrupa yakasından Anadolu yakasına yürümek isteyen kalabalık bir grup, ellerindeki Türk bayrakları ile Zincirlikuyu’da bir araya geldi. Buradan köprüye yürümek isteyen kalabalığa, polis ekipleri izin vermedi. Polisin izin vermemesi üzerine kalabalık grup geri dönerken ekiplerin ilerleyen saatlerde yürüyüşe izin vereceği kaydedildi. 

BOMBA ARAMASI YAPILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılacak olan anma programı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Alanın yapılacağı noktalarda polis ekipleri tarafından hassas burunlu köpekler ile bomba araması yapıldı.

POLİS KÖPRÜDE KUŞ UÇURTMUYOR

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik için polis tarafından kurulan MOBESE tırı tören alanında kuş uçurtmuyor.

İstanbul Polisi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılacağı program alanında yoğun güvenlik önlemi aldı. Alan içi ve çevresinde bomba araması yapan polis ekipleri, adeta kuş uçurtmuyor. Didik didik aranan alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan MOBESE tırında izleniyor. Tır’dan İstanbul tüm noktalarındaki 6 bin 500 kamera saniye saniye izlenirken havadan canlı bağlantılı 2 helikopterinde destek verildiği öğrenildi.