Magazin dünyasında kimi aşkı bulurken kiminin de elindeki aşkı avuçlarının arasından kayıp gitti.

Yer aldıkları bir dizide bir birlerine çok yakıştırılan ve defalarca aşkı yalanlayan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan yakayı bu kez ele verdi. Aşklarını daha fazla saklayamadılar.

Genç aşıklar, Bodrum'da el ele görüntülendiler. Serkay Tütüncü sevgilisi İlayda Alişan öpmeye doyamadı. O anlarda objektiflere yansıdı.

Kısa bir süre içinde sosyal medyada bu görüntüler çok hızlı bir şekilde yayıldı. Çiftin hakkında çok sayıda internet kullanıcısı da bu aşka yorumda bulundu.

İşte sosyal medyadan bu yorumlardan bir şöyleydi. "Hani yalandı", "Bide dalga geçiyordunuz magazinle, ne oldu şimdi"

Yıllardır sizde bizde alıştık yalanlanan aşkların daha sonra gerçek olduğuna.

Resmen avuçlarının arasından uçup giden bir aşk haberi var sırada…

İki yıldır süren aşklarını gözlerden uzak yaşayan Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup'tan sevenlerini üzen haber geldi. Bu sonbaharda düğün yapmayı planladıkları konuşulan genç çift, sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.

Bu ayrılığı duyan her kez çok şaşırdı. İkilinin yakın çevresi aşklarını sürekli gizli yaşamaktan da yıprandıkları dile getiriyor. İkilinin kariyerlerini ön planda tutup, ayrılık kararını karşılıklı oturup konuşarak aldığı söyleniyor. Çiftin barışması için araya güzel oyuncuyla çok yakın olan ünlü futbolcunun ablası Şermin Özyakup da girmiş. Anlayacağınız aile yakınları bile bu aşkın bitmesini istemiyor. Bu aşkın avuçlarının arasından uçup gitmesini hiç kimse bu çifte yakıştıramıyor.

Bu hafta magazin dünyasında bir aşk ortaya çıkarken, evliliye giden bir aşk ta sona erdi.

Önümüzdeki hafta bakalım ünlüler dünyasında neler yaşanacak.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…