Senenin ilk haftasında magazin dünyasından renkli haberler gelmeye başladı bile. 2022 ye dolu dolu bir magazin gündemi ile başladık.

Şimdi gelin hep birlikte yılın ilk magazin haberlerine bir göz atalım.

İlk haberimiz 5 sene önce Paris'te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı Başak Dizer ile ilgili. Bu güzel çiftimiz mutlu evliliklerini bekledikleri bebek ile taçlandırmaya hazırlanıyorlar. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde verdikleri bebek haberiyle herkesi sevindirdi. Ünlü çift bu hafta yakın arkadaşları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti ile bir araya geldi. Başak Dizer'in büyüyen karnının iyice belirginleşmesi gözlerden kaçmayan bir detaydı. Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsınlar!


Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medyada sürekli gündem olan oyuncu Engin Akyürek'in özel hayatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Karizmatik oyuncu Engin Akyürek'in bir süredir sır gibi sakladığı sevgilisinin kim olduğu merak konusu. Aldığımız bir duyuma göre yakışıklı oyuncunun sevgilisiyle Ankara'da tanıştıkları ve evlenme kararı aldıkları takdirde nikahı Ankara'da yapacakları iddia edildi. Magazin dünyasında hiçbir aşk saklı kalmaz ve bu haberde yakında netlik kazanır.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti hakkında geçtiğimiz günlerde bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Yakın çevresinden alınan duyumlara göre geçtiğimiz günlerde aşklarına son noktayı koydukları iddia edilmişti. İkilinin bu durumu açıklamama nedeni ise söylentilere göre reklam anlaşmasına zarar gelmemesi.

Ancak bu sıralar bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in aşkı tam gaz sürüyormuş.

Elbet bu iki zıt haberden biri yakında ortaya çıkar. Ya doludizgin aşk devam ediyor, ya da bu aşk bitti! Bittiyse de çok şaşırmam.

Bu yıl birbirinden enteresan ve etkileyici magazin haberlerine şahit olacağımız bir gerçek.

Şimdilik haftaya buluşuncaya kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın…