"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca Amerika'ya yerleşmişti.

Amerika'ya gittiği dönem 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile tanışıp kısa bir süre sonra da nikah masasına oturmuştu. Miraloğlu’nun bu evliliği duyulduğunda herkes tarafından bir şok etkisi yaratmıştı.

Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncunun bu evliliği uzun süre magazin gündeminde adından çok söz ettirmişti.

Daha sonra eşi Patrick Grady ve kendisi hakkında çok sık farklı iddialar ortaya atıldı. Meltem Miraloğlu'nun en son olarak hamile olduğu öne sürülmüştü.

Miraloğlu'nun hamile olduğunu ise eşi tarafından darp edildikten sonra ortaya çıktığı çok konuşuldu.

Çıkan bu hamile haberleri karşısında Miraloğlu daha fazla sessiz kalamadı. Sosyal medyası üzerinden durumu özetleyen bir açıklama yapmak zorunda kaldı. "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" dedi ve hamilelik durumuna noktayı koydu.

Miraloğlu hamile olmayabilir ama evlendiği ilk günden beri şiddete maruz kaldığı bir gerçek. Etrafında onlara yakın olan bir tanıdıklarının anlattığına göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş. Bu söylenti doğru ise oldukça üzücü bir haberle yine magazin haberlerinde karşımızda olacak.

Uzun zamandır Miraloğlu‘nun derdi ile dertlendik ve dertlenmeye de devam ediyoruz. Hanımefendi zamanında Türkiye’de işsizlikten dolayı çareyi Amerika’ya gitmekte bulmuştu.

Amerika’ya gittikten sonra yaşına bakmadan zenginliğinden dolayı kendinden yaşta göz ardı edilemeyecek büyüklükte hatta yaşlı denecek Amerikalı bir adam ile evlendi.

Amaç hayatı bir yerinden yakalayıp daha ferah bir yaşam sürmek. Ama olmadımı olmuyor.
İnsanın hayatı kabusa dönebiliyor.

Bu süreçte hanımefendinin derdi herkesin derdi oldu. Umarım yazılanlar, konuşulanlar tersine döner iyi haberlerini duyarız.