• DOLAR 32,34 %0.18
  • EURO 35,22 %0.06
  • G.ALTIN 2.247,69 %0.19
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.500 %-1.73
  • ETHERIUM 3.500 %-4
9°

Ülkemizin en eski gazetelerinden olan İstanbul Gazetesi yayın hayatını aralıksız devam ettiren Basın İlan Kurumu tarafından resmi ilan ve reklam verilen günlük bir gazetedir. 1949 yılında Yeni İstanbul Gazetesi olarak yayın hayatına başlayan döneminin en popüler gazeteleri arasında yer alan Yeni İstanbul; aynı zamanda o dönemin en popüler gazetecileri ve köşe yazarlarının çalıştığı basın camiasında saygınlığı olan bir yayın kuruluşuydu. Yeni İstanbul Gazetesi günümüzde İstanbul Gazetesi olarak yayın hayatına devam etmektedir. Geçmişten gelen güven ve tecrübe ile yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tecrübeli muhabirleri, usta kalemleri (Köşe Yazarları) editoryal ekibiyle günümüz teknolojisini en üst seviyede kullanarak okurlarına ulaşmaktadır.

Tarafsız seviyeli habercilik anlayışını benimseyen, Demirören Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı gibi haber ajanslarına abone olan, bunun dışında kendi muhabir kadrosunun oluşturduğu, özel haberleriyle de her gün okurlarına ulaşmaktadır.

İnternet sitemizde haberlerimiz gündeme dair güncellenirken, aynı zamanda e-gazete olarak günlük gazetenin bütün sayfalarına ulaşmayı ve arşivleme şansını da sunmaktadır.

Gazetemiz İstanbul ilinin tamamına Turkuvaz Dağıtım Pazarlama kanalıyla dağıtılmaktadır. Ayrıca özel kurye servisimizle İstanbul’da bütün üst düzey şirket yöneticilerine, mesleki kuruluş başkanlarına, holding ve banka genel müdürlerine ve sivil toplum kuruluşlarına gönderilmektedir.

Resmi ilan yayınlamamız sebebiyle İstanbul ilindeki bütün belediyeler ve resmi daireler tarafından günlük olarak takip edilmektedir.

Portföy ‘ünde bulunan ülkemizin en büyük şirketlerinin ilan ve reklamlarını uzun yıllardır aralıksız olarak yayınlayan gazetemiz; OMD, Cereyan Medya, Veritas Medya, People Comm., Mindshare gibi medya ajanslarıyla aktif olarak çalışmaktadır.