Bu hafta magazin kulisleri çok hareketliydi. Gelin sırası ile magazin dünyasının renkli isimleri bu hafta neler yaşadı bir bakalım.

Sık sık borçlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç bu hafta da yine borçları ile gündem oldu. Bu sefer sanatçı bir öz eleştiride bulunarak “Elimde olsa bugün emekli olurdum ama çalışmak zorundayım. Çünkü çok borcum var. 10 milyon TL kredi borcum var. Eski eşim Chloe Loughnan'a 600 bin TL nafaka borcum var. Benim de aylık yaklaşık 500 bin TL harcamam var” açıklamasını yaptı.

Şimdi de bir düğün haberimiz var. 2015 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Sertaç Boztepe’nin eşi oyuncu-sunucu Duygu Boztepe yeniden evlendi. Bir süredir beraber olduğu Ersin Özşen’le Fethiye’de nikâh defterine imza atan Boztepe, düğünde objektiflere eşi ve kızı Duru’yla birlikte poz verdi.

Sıradaki haberimiz başarılı ve karizmatik oyuncu Talat Bulut’ tan.

Oyuncu bu hafta içi bir akşam Nişantaşı’nda objektiflerimize takıldı. Yeni senaryo okumaları yaptığını belirten Bulut, “Biraz dikkatli olmaya çalışıyorum. Şu an okuduğum birkaç proje var ama netleşen bir durum yok” dedi. Ünlü oyuncu, kendisini tanıyıp ‘Halit’ diye seslenen bir kadın hayranına “No Halit, Talat Bulut” diye karşılık verince kahkalar havada uçuştu.

Şimdi sahnelerin vaz geçilmezi, her yaptığı, her söylediği gündem olan başarılı sanatçı Demet Akalın’a bir bakalım. Akalın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Akalın, “Oturanlar dolar yüzü görmesin” diyerek herkesi dansa davet etti. Şarkıcı, hamile olduğu haberlerine de bir hayranına söylediği şu sözlerle yanıt verdi: “Kortizon yemekten şiştim ama hâlâ giderim var!”dedi. Bu Demet yarın bir çıkmış doğuruyorum der mi? der !!! Nede olsa sürprizlerin kadını.

Bir dönemin en başarılı modellerinden aynı zamanda magazin haberlerinin vaz geçilmezi olan güzeller güzeli bir kadına göz atacağız. 2012 yılında evlendikten sonra televizyonlara ve podyumlara hatta Türkiye’ye veda eden Aysun Kayacı yaz tatillerinde Türkiye'ye geliyor. Kayacı'ya eşi Efe Kapancı ve 7 yaşındaki kızı Maya eşlik ediyor. Bu arada küs olduğu babası hayatını kaybetti. Eski model Kayacı babasının cenazesine katılmadı. Yıllara dayanan küslük mezara kadar da devam etti.

Son olarak ta haberimizde bir baba-oğul var. Komedyen Tolga Çevik, oğlu Tan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir şiirle kutladı. 17 yaşına giren Tan’ın babasına benzerliği dikkat çekti.

Bu hafta dolu dolu bir magazin gündemi vardı. Bakalım haftaya neler görüp yazacağım.

Şimdilik sevgi ve hoşgörü ile kalın…