Tekirdağ hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Son günlerde artan sıcaklıklarla iyice bunalan vatandaşlar Tekirdağ'a yağmur gelecek mi, Tekirdağ'da 15 temmuz yarın hava nasıl olacak sorusuna yanıt arıyordu. Meteoroloji Tekirdağ için 5 günlük hava durumu tahminine yayınladı ve pazartesi günü için beklenen haberi verdi. İşte 5 günlük Tekirdağ hava durumu...

TEKİRDAĞ'A NE ZAMAN  YAĞMUR YAĞACAK?

Tekirdağ hava durumu tahminine göre yağmur pazartesi günü geliyor. Meteoroloji Tekirdağ için 5 günlük hava durumu tahminine yayınladı ve müjdeli haberi verdi. Yağmurun gelmesiyle birlikte Tekirdağ genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklığı düşecek.

Meteorolojiden gelen son hava durumu tahmine göre mevsim normallerinin 7 derece üstündeki sıcaklığı bitirecek yağmur pazar günü geliyor. Yeni hava durumu tahminini yayınlayan meteoroloji bugün 10 il için müjdeyi verdi. Pazar günü ise İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ ve Ankara başta olmak üzere yağmurun etkisi tüm Marmara bölgesi ile iç Anadolu'ya yayılacak. İzmir, Aydın, Muğla, Manisa gibi bugün aşırı sıcakla kavrulan kıyı Ege illeri için ise pazartesi günü müjdeli haber var. Yağmur yeni haftada tüm Ege'yi ve Marmara bölgesini serinletip iç bölgelere yayılacak.
Tekirdağ için meteorolojinin yayınladığı haftasonu ile birlikte 5 günlük hava durumu tahmini şöyle;

TEKİRDAĞ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU