Çağımızın korkulu vebası uyuşturucu, her gün yeni bir maddenin üretilmesiyle gençliği çökertiyor. Emekli polis İsa Altun, 701 ayrı sosyal medya hesabından uyuşturucu satışı yapıldığını iddia etti. Adli Bilişim Suçları Uzmanı ve Bağımlılık Uzmanı emekli polis İsa Altun, uyuşturucu tacirlerinin son dönemde küçük yaştaki kızları hedef aldığını belirterek "Bu kız çocukları gençleri tuzağa düşürmek için kullanılıyor" dedi. Cezai ehliyeti olmadığı için çocukların seçildiğini belirten Altun, sosyal medyadan ilk kez kullanacaklara uyuşturucunun bedava verildiğini söyledi.

HABER DİLİ ÇOK ÖNEMLİ

Kendisinin sosyal medyada uyuşturucu satışı yapan 701 farklı adres tespit ettiğini belirten İsa Altun, internetin adeta sokağı eve taşıdığını belirterek aileleri dikkatli olmaya çağırdı. Haber dilinin de uyuşturucuyla mücadelede  önemli olduğunu kaydeden Altun, "Sentetik uyuşturucu flakkanın insanları aşırı güçlü gösterdiğine dair ifadeler gençleri özendiriyor" dedi. 

FLAKKA UYARISI!

Bağımlılık uzmanı emekli polis İsa Altun, yeni piyasaya sürülen flakka isimli maddenin kişiyi saldırgan yaptığını ve halisünasyona bağlı bilinç kaybı oluşturduğunu kaydederek "Böbreklerde kalıcı hasar bırakıyor. Ani kalp krizlerinin nedeni de flakka" dedi.

Sibel Gülersöyler / ÖZEL HABER