Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; İTÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YEMEK İŞLETMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ MUTFAKLARINDA YEMEK HAZIRLANMASINDA 01/01/2022-31/12/2022 TARİHLERİ ARASINDA KULLANILMAK ÜZERE PİLİÇ VE HİNDİ ETİ ÇEŞİTLERİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğü mutfaklarında yemek hazırlanmasında 01/01/2022-31/12/2022 tarihleri arasında kullanılmak üzere Piliç ve Hindi Eti Çeşitleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.