Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı görüşme sonrası bugün ittifaka ilişkin açıklamalarda bulundu. Destici, "Biz bütün konuları konuştuk. Görüşmemiz çok samimi. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu kadar yoğunluk içinde bizimle sık sık bir araya geliyorlar. Bu da ittifaka dahil olan partileri ne kadar önemsediğini de gösteriyor. Burada bizim de aynı şekilde samimi bir arzumuz, isteğimiz var." dedi.

'BİZİM ÖNCELİĞİMİZ...'

Görüşmelerle ilgili olarak, "Olumlu bir şekilde, problemsiz bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor" diyen Destici, şu açıklamalarda bulundu:

"Büyük Birlik Partisi'nin ittifaka nasıl dahil olacağı hususu, partimizin yetkili kurullarının vereceği bir karardır. İttifaka katılan diğer partilerimizle de bu hususun kararını vereceğiz. Biz bütün kararları birlikte vereceğiz ki, sahada da maksimum şekilde sonuç olalım. Bizim önceliğimiz partilerin ya da şahısların çıkarı değildir. Bu şartlarda hangi sorumluluk düşüyorsa hatta hangi fedakarlık düşüyorsa onu yapmaktır."(Ajanslar)