Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin annesi Şükran Özhaseki’nin cenazesine katılmak üzere Kayseri’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Erkilet Havalimanına inişi esnasında bir F-16 uçağı sorti yaptı.

ERDOĞAN, CUMA NAMAZINI KAYSERİ'DE KILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını  Seyrani Camisi'nde kıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'dan Kayseri'ye gelerek, cuma namazını  Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan Seyrani Camisi'nde eda etti. Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Recep  Akdağ ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin dün yaşamını yitiren 82 yaşındaki annesi Şükran Özhaseki'nin cenazesine katıldı.

Bu arada Bakan Özhaseki, kardeşi Mustafa Özhaseki ile birlikte cami avlusunda ziyaretçilerin taziyelerini kabul etti. Havayolu ile şehre gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cami avlusuna intikalinin ardından, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven merhume Şükran Özhasekinin cenaze namazını kıldırdı. Ardından Merhumenin cenazesi defnedilmek üzere Şehir Mezarlığına gönderildi.