Son dakika haberine göre;  Balyoz davasında kumpas iddialarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 5 şüpheli polis hakkında gözaltı kararı verildi. Başsavcılıkça, Balyoz davası operasyonlarının gerçekleştiği Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Sağ 2 büro amirliğinde görev yapan ve FETÖ/PDY terör örgütü ile alakalı olarak yürütülen soruşturmalarda denetimli serbestlik hükümlerinden faydalanan 5 polis hakkında gözaltı kararı verildi.

5 İLDE OPERASYON

Verilen İstanbul, Yozgat, Gaziantep, Mersin ve Adana illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerden Necat Aksu, Mehmet Kılıç, Hüseyin Yalçın ve Mehmet Özdemir gözaltına alındı. Bir şüphelinin ise arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

17 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturmalar kapsamında Gazi Üniversitesi personeli 17 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bu sabah itibarıyla gözaltı işlemleri başladı.