Bu hafta magazin gök kuşağı gibi rengarenkti. Havaların ısınmasıyla magazin dünyasından da haberler gelmeye başladı.

Gelin bu hafta magazinin ünlü simaları neler yaşadı bakalım.

İlk sıradaki haberim 6 senelik eşi Arzu Öztoprak’tan 2018 yılında boşanan 61 yaşındaki ünlü şarkıcı Hakan Peker, 3 aydır Hande Ertekin Hande Ertekin ile birlikte. Sevgililer bu hafta içinde bir AVM’de görüntülendi. Yürüyen merdivenlerden sarmaş dolaş çıkan ikilinin aşklarını doludizgin yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı. Kendilerine mutluluklar dilerim.

Şimdi sırada evli bir çiftimizin mutluluklarını sosyal medya üzerinden paylaşması var. Bu çiftimiz, Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu.

Eşiyle çıktıkları tatilden bir kareyi paylaşan Atagül, altına da şöyle yazdı: “İyi ki doğdun sevgilim. Doğduğun gün kutlu, olduğun her gün şölen! Seni çok seviyorum.” Doğulu da eşine şu yanıtı verdi: “Ben de seni çok seviyorum. İlla ağlatacaksınız bugün.”

Gerçekten ne güzel bir paylaşım. Umarım bu güzel çiftimize nazar değmez.

Şimdi sırada yine evli bir çiftimizin heyecan dolu bekleyişlerinin haberi var. Beş yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci şimdilerde çok farklı bir heyecan içinde. Ünlü çift, ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Çift son olarak oğullarına Ali ismini koyacaklarını açıkladı.

Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

İşte bu hafta içimizi ısıtan rengarenk magazin haberlerimizin bir kaçı böyleydi.

Haftaya tekrar buluşana kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın…