SPOR

Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Abone Ol

Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Yeniden Aykut Kocaman yönetimine giren Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Topuk Yaylası'ndaki 8 günlük kampın ardından 2 gün dinlenen futbolcular İsviçre'ye hareket etmişti. Burada hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Monaco ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Fransız devini yenerek hazırlık dönemindeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Monaco maçı şifreli kanalda mı şifresiz kanalda mı? 

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇLARINDA GALİBİYET ALAMADI

Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran Salı günü yaptığı antrenmanla başlayan Fenerbahçe, ardından Topuk Yaylası Tesisleri’nde 8 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin golleri yeni transfer Mehmet Ekici’den geldi. Fenerbahçe, İsviçre'deki hazırlık kampı dahilinde Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda yaptığı maçtan ise 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golünü yeni transfer Nabil Dirar kaydetti. Fenerbahçe İsviçre'deki ikinci hazırlık maçında Fransız ekibi Marsilya ile karşılaştı. 77. dakikada Valere Germain’in kaydettiği golle Fransız ekibi mücadeleyi 1-0 kazandı. Buradaki üçüncü maçında ise İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile karşılaşan Fenerbahçe, müsabakadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

FENERBAHÇE MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki son hazırlık maçında Alpler Futbol Festivali Turnuvası'nda Fransız ekibi AS Monaco ile karşılaşıyor. 19 Temmuz Çarşamba günü Chailly Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Monaco maçı TSİ 20.00’da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe, AS Monaco maçıyla birlikte İsviçre'deki çalışmalarını tamamlayacak ve İstanbul'a dönecek.

Abone Ol