Sürdürülebilirliğin artan önemi ve pandemide öne çıkan doğa özlemi, enerji sektöründe de kendini gösteriyor. Temiz enerji kaynaklarına yönelik teknolojilere yatırımların 755 milyar dolara ulaşmasıyla yenilikçi, doğa dostu ve erişilebilir güç kaynağı çözümleri sunan teknoloji şirketleri global hedeflerini büyütüyor. Küresel teknoloji şirketlerinin radarındaki ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

Sürdürülebilir teknoloji şirketi EcoFlow da yenilikçi güç depolama alanındaki akıllı ve doğa dostu üretimlerini kapsayan serilerini Türkiye pazarına açtı. EcoFlow'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İklim krizinden dolayı son dönemde sürdürülebilirliğe dair projelerin hız kazanması ve pandemide artan doğa özlemi, en çok ihtiyaç duyduğumuz enerji alanında da kendini gösteriyor. Geç gelen yaz aylarını değerlendirmek isteyen tatilciler rotasını doğaya çevirirken, uzun soluklu doğa tatili sürdürülebilir ve dayanıklı güç ürünlerine talebi artırıyor. 2017’den bu yana hem şebekeden bağımsız konutlar, hem de açık hava etkinlikleri için modern güç istasyonları, şarj edilebilir piller, güneş panelleri ve jeneratörler geliştiren EcoFlow olarak, Delta ve River adlı çevre dostu serilerimizi Türkiye’deki tüketicilerle buluşturuyoruz. Stratejik pazarlarımızın arasında yer alan Türkiye’ye yenilikçi ürünlerimizi sunmaktan, ülkenin eşsiz doğasıyla kucaklaşmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap vermekten mutluluk duyuyoruz.

TATİLCİLER TAŞINABİLİR GÜÇ ÜRÜNLERİNE TALEBİ ARTIRIYOR

“Yaz mevsiminin gelmesiyle, pandemide artan doğa özlemi tatil planlarının parçası oluyor ve tatilini doğayla baş başa geçirmek isteyenler, sürdürülebilir ve dayanıklı güç kaynaklarına yöneliyor. Biz de bu süreçte özellikle doğal zenginlikleriyle fark yaratan Türkiye’de çevre dostu serilerimizi tüketicilerle buluşturuyoruz. X-stream, X-boost, akıllı batarya yönetim sistemi ve genişletilebilir güç gibi gelişmiş teknolojilerle tasarladığımız ürünlerimizle, taşınabilir bir çözüm arayan kullanıcıların da ihtiyaçlarını karşılıyoruz."

“EcoFlow River tüketicilerin tüm cihazlarına güç verebilen, dayanıklı ve hafif yapısıyla öne çıkıyor. 5 kiloluk bir elektrik santrali olan ve 288 kilowatt saatlik kapasiteye sahip çözüm, X-boost teknolojisiyle elektronik cihazların saatlerce açık kalmasını sağlıyor. X-stream özelliğiyle 1 saat içinde yüzde 80'e kadar şarj olabilen River Max ve güneş panelleri uyumluluğu sayesinde geniş şarj etme seçeneğiyle tüketicilerin tüm beklentilerini karşılayabilecek güç istasyonu River Pro çözümlerimiz de doğa maceralarını keyifli kılıyor”

İLK TAŞINABİLİR EV PİLİ TÜRKİYE’YE GELDİ

“Delta serimiz 1260 kilowattlık kapasitesi ile elektrikli eşyaları her an çalışır kılıyor.  Araç çıkışlı şarj özelliği ile her koşula ayak uydurabilen Delta Max, çift hızlı şarj özelliğiyle zaman tasarrufu yaratırken, Delta Pro mikrodalgalardan buzdolaplarına 13 cihazı aynı anda çalıştırabilme özelliğiyle ilk taşınabilir ev pili olarak kabul ediliyor. Üstelik tüketiciler Delta Pro çözümümüze güneş paneli ekleyerek güneş enerjisinden de faydalanma olanağını yakalıyor. EcoFlow olarak sürdürülebilir, yenilikçi ve çevre dostu ilkelerimiz ışığında geliştirdiğimiz tüm ürünlerde tüketicilere ekonomik bir güç kaynağıyla şarj etmek için bir dizi güneş paneli de sunuyoruz. Panellerimizin suya ve toza dayanıklı sağlam yapıları da her türlü ekstrem koşulda kullanılmalarına olanak tanıyor.”