Fonksiyonel ürün pazarında 25 yılı aşan bir tecrübeyle yetişkin ve çocuk sağlığını destekleyen biyoaktif kozmetik, spor ve fonksiyonel gıda ürünleri geliştirdiklerini kaydeden Coşkunsu, “Yüksek kaliteli ve ulaşılabilir fiyat düzeyine sahip ürünlerimizle pazarda farklılaşırken, kadınlara finansal özgürlük veren iş modelimizle girişimci kadınların kariyer yolculuğunu şekillendiriyoruz. Sibirya doğasının dünyamıza armağan ettiği eşsiz içeriklere sahip 300’den fazla ürünümüzü 3 kıtada 60’tan fazla ülkeye ulaştırıyoruz. Sağlıklı ve zinde yaşam biçiminin temsilciliğini üstlenen kadınların başrol oyuncusu olduğu iş modelimizle, kadınların girişimci ekosistemindeki yerini sağlamlaştırarak onları sürekli genişletiyoruz” diye konuştu.

FONKSİYONEL ÜRÜNLERİN ULUSLARARASI TİCARET TRAFİĞİNİ HIZLANDIRIYOR

Sibirya merkezli bir şirket olarak fonksiyonel ürünlerin uluslararası ticaretteki trafiğini hızlandırdıklarını söyleyen Siberian Wellness Türkiye Satış Direktörü Enver Coşkunsu, “Rusya istatistik kurumu Rosstat’ın verilerine göre, Sibirya’nın en iyi 600 işletmesi arasında 2. sırada yer alan şirketimiz, en yüksek güvenilirliği ifade eden AAA notuna sahip. Dünyada 270 binden fazla aktif danışmanımızla küresel fonksiyonel ürün pazarına dinamizm kazandırıyoruz. Besin Takviyeleri Üreticileri Birliği’nin üyesi bir şirket olarak Türkiye’deki besin takviyeleri endüstrisinin gelişimine ve ürün kalitesinin artırılmasına yön veriyoruz. Farklı ülkelerde geliştirilen ürünlerin denetimini yapan ve pazarın geleceğine yönelik stratejik adımlar atanlarla birlikle kurduğumuz bu ortaklık bize büyük bir sorumluluk veriyor. Ar-Ge laboratuvarlarımızda, endoekoloji, kronobiyoloji, adaptasyon tıbbı ve mikrobesinoloji gibi alanları kapsayan önleyici programlar dahilinde geliştirdiğimiz doğallığı kanıtlanmış ürünlerimizle bu sorumluluğu yerine getiriyoruz” ifadelerinde bulundu.

DÜNYANIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE HİZMET EDİYOR

Faaliyet gösterdikleri ülkelerde sağlıklı yaşam tarzının teşvik edilmesi ve ekolojik kültürün devamının sağlanması yönünde adımlar attıklarını belirten Coşkunsu, “Yalnızca ürünlerimizle değil toplumsal fayda odaklı sosyal sorumluluk projelerimizle de dünyanın sürdürülebilirliğine hizmet ediyoruz. BM Sürdürülebilir Gelişme Programı kapsamında geliştirdiğimiz ürünlerimizde, çevre dostu içerikler kullanarak yeşil teknolojileri destekliyoruz. Doğada nadir bulunan ve soyu tükenmekte olan hayvanlar, endemik bitkiler ve doğa harikalarını korumaya yönelik büyük ölçekli eko projeler geliştiriyoruz. Bu kapsamda kar leoparları, Baykal fokları, saker şahinleri ile Baykal Gölü’nü korumaya yönelik projelerimizi tamamladık. 2021 yılında eko projelere 22 milyon TL’den fazla fon ayırarak doğanın bize cömertçe sunduğu güzelliklere katkı sunmaya çalıştık. Şirketimizin 25. yıl dönümüne özel ağaçlandırma projeleri başlattık. Gönüllü danışmanlarımızla 100 bini aşan fidanı dünya topraklarıyla buluşturduk. Dünyanın ekolojik dengesini koruma altına almayı hedeflediğimiz projelerimizle gelecek nesillere temiz bir gelecek bırakmanın huzurunu tüm paydaşlarımızla birlikte yaşıyoruz” dedi.