Bu hafta magazin dünyasında boşanmalar ağırlıktaydı.

Anlayacağınız ünlüler dünyasında düzen yine değişmedi.

Gelin bu hafta boşanan ünlülerimize bir göz atalım.

İlk haberimiz Haziran ayından beri ayrı oldukları ortaya çıkan İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol.

Bu çiftin 5 yıllık evliliği bu hafta sona erdi. Ünlü çift bu hafta içinde görülen dava ile tek celsede resmi olarak boşandı.

Dedikodu kulislerinde, İbrahim Çelikkol'un dizi çekimleri için bir süredir Adana'da olması sebebiyle çiftin arasının iyice açıldığı söyleniyordu. Ayrılığın sinyalleri alyansların çıkartılmasıyla başlamış. Sosyal medyada da birlikte fotoğraf paylaşmayan çiftin ilişkilerini toparlaması için araya yakın dostlarının girdiği konuşuluyordu. Fakat ikili, tüm çabalara rağmen bu karardan vazgeçmedi. İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol, Knidos Deveboynu Feneri'nde mutluluğa 'evet' demişti. Şimdide mahkemede bu evlilik daha fazla devam edemeyecek kadar problemlerimiz var diyerek evliliğe hayır dediler.

Şimdi sıradaki boşanma olayı çok enteresan. Evliliklerinde bir türlü dikiş tutmayan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı;

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019'da Amsterdam'da nikah masasına oturmuştu. 9 ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Ayrılığa Burcu Kıratlı'nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti. Başka bir iddiaya göre Sinam Akçil’in çapkınlığından dolayı bu evlilik bitmişti.

Boşanmadan sonra, birbirlerinden uzak kalmaya 20 gün dayanabilen ikili, yeniden bir araya geldi ve Şubat 2021'de ikinci kez bir kere daha nikah masasına oturdular bir kere daha evlilik için evet dediler.

Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını anlatan ikili yeniden ayrılma kararı aldı. Bu kadar birbirini seven çift yine beceremedi evliliği.

Bir süredir ayrı evlerde yaşayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı bu hafta boşanan bir başka ünlü çiftimiz oldu.

Sinan Akçıl, duruşmadan çıktığında biz magazin gazetecilerine şu açıklamayı yaptı.

“5 aydır ayrıydık. Herkes için hayırlısı olsun, ikinci kez bu kapıdan çıktık. Çok da söyleyecek bir şey yok. Zaten artık evli gibi değildik, prosedürleri yerine getirdik. Kırgınlığım yok çok değerli bir insan, çok değerli bir hikayeydi. Her hikayenin bir sonu olabilir, hayatıma giren hiç kimseye kırgın değilim' dedi.

İşte bu hafta iki ünlü çiftimiz daha evlilik kurumuna bay bay bekarlığa merhaba dedi.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.