Son dakika haberine göre; İspanyol basının aktardığı bilgilere göre İspanya'nın başkenti Madrid'de metroda silah seslerinin duyuldu. Polisin olay yerine hareket ettiği belirtilirken La Elipa ile Banco de Espana metro istasyonları arasında gerçekleşen saldırı sonrası duraklar ulaşıma kapatıldı. Metrodan gelen silah sesleri Londra metrosundaki patlamayı akıllara getirdi.

DURAKLAR ULAŞIMA KAPATILDI

Polisin olay yerine hareket ettiği belirtilirken La Elipa ile Banco de Espana metro istasyonları arasında gerçekleşen saldırı sonrası duraklar ulaşıma kapatıldı.

 Olay yerinden gelen ilk görüntü...

Madrid kentindeki bir metro istasyonunda silah sesleri duyulduğu aktarıldı. Madrid Belediye Meclisi sözcüsü Luca Costantini metroda silah kullanıldığına dair bir uyarı aldıklarını ve koruyucu protokolü devreye soktuklarını bildirirken 'Yaralı yok' demekle yetindi. Metrodan çıkan yolcuların anlattıklarına göre iki kişi arasında çıkan kavgada taraftarlardan biri silahını çıkararak ateş etti. La Vanguardia olaya neden olan iki kişinin de alkollü olduğunu ve silah seslerinin paniğe neden olduğunu belirtti. Polis olayla ilgili iki kişiyi gözaltına aldığını açıklarken metro seferlerine de yeniden başlandı.

LONDRA'DA NE OLMUŞTU?

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazmıştı. Patlama sonucu 18 kişinin hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın içinde bulunan beyaz bir kova olduğunu belirtti. Patlamayı DAEŞ üstlenmişti.