Beşiktaş evinde oynadığı sezonun son derbisinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Derbi skor kısır görünse de temposu yüksek heyecanlı bir maçtı. Beşiktaş’ın bu sezonla ilgili akılda kalan yine direklere takılması ve sezonda 19 topu direkten dönen Beşiktaş’ın bu konuda rekor kırması.

Maç yüksek tempoda başladı. 6. dakikada Nowak ile öne geçti. Üç dakika sonra Beşiktaş’ın kazandığı penaltıyı direğe nişanlayan Batshuayi ve direk seremonisiydi. Penaltı kaçırmasına rağmen Beşiktaş'ın baskısı sürdü ve çeşitli pozisyonlar buldu. 30. dakikada VAR ikazıyla kazanılan penaltıyı kullanan Gezzal kaleciyi ve topu ayrı köşelere göndererek skoru beraberliğe getirdi, ilk devre bu skorla sona erdi.

İkinci devrenin ilk saniyelerinde Larin, Altay’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda Altay mutlak golü önledi. 49. dakikada Larin’in kafa vuruşu direkten dönünce Beşiktaş’ın kaçan pozisyonu oldu. İkinci devre Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında tamamen oyuna hakimdi. 81. dakikada Can’ın vuruşunu kaleci Altay uzayarak kornere çelince ilerleyen dakikalarda da gol olmayınca maçın skorunu belirledi ve  derbinin kazananı olmadı.

Beşiktaş iyi oyuna rağmen 1 puana razı oldu. Üç büyük takım bitime üç hafta kala şampiyon Trabzonspor’u alkışladı.