Bu hafta ünlülerimizin görünümlerindeki değişimleri kaleme alacağım.

Özellikle bir kaç ünlümüz çok fazla dış görünümleriyle dikkat çekiyor.

Pınar Deniz her hareketiyle magazin gündemine damga vuran bir ünlümüz. Güzel oyuncu son dönemde adı partneri Kaan Urgancıoğlu ile anılıyordu. Sosyal medyayı en çok kullanan ünlülerimizden olan güzel oyuncunun göz ardı edilmeyecek bir takipçi sayısı var. Pınar Deniz, sosyal medyada ne kadar güçlü olduğunu farkında bu yüzden buradan paylaştığı iddialı pozlarıyla da adından söz ettirmesini biliyor. Instagram hesabından "Bil bakalım ben kimim?" notuyla paylaştığı son hali takipçileri tarafından büyük beğeni ve yorum aldı.

Sevenlerinden gelen bazı yorumlar şöyleydi; "Ariel misin acaba", "Aman Allahım bu güzellikte ne böyle", "Kızıl Afet" yorumları geldi. Güzel oyuncunun bu değişimi çok net fark edildi.

Bu değişimiyle sevenlerini ikiye bölen Pınar Deniz saçlarını kızıla boyatınca olanlar oldu. Başarılı oyuncunun takipçilerinin bir kısmı “ne yapsa yakışıyor” derken, bir kesim de “acilen eski haline dönmelisin” yorumunda bulundu. Bir saç rengini değiştirmekle görünümü bir insanın bu kadar değişir ve bu kadar dikkat çekebilir. Ne diyelim güzel olduğu için ne yapsa yakışır…

Şimdi sırada değişimi ile dikkatleri üzerine çeken Songül Karlı var. Yaptığı estetiklerle ve cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı'nın, 2005 yılında evlendiği Baykal Gümüş'ten Efe Furkan adını verdikleri oğlu da büyüdü ve görünümü çok değişti. 48 yaşındaki ünlü türkücü her adımıyla adından söz ettiren isimler arasında yerini koruyor.

Son dönemlerde yine sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde. Karlı, oğlunun yeni yaşını da sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaşarak "Hayatımın anlamı" notuyla paylaştı. Takipçileri "Efe ergen olmuş" yorumları yaptı. Karlı bir çok kere bıçak altına yatarak ilerleyen yaşına karşın güzelliğini korumaya devam ediyor. Sık sık değişen görünümüyle karşımıza çıkarken şimdilerde iyice büyüdüğünden dolayı değişime uğrayan oğluyla göz önünde olmaya devam ediyor. Ben de delikanlının yeni yaşını kutlar, anne-oğula mutluluklar dilerim.


Haftaya görüşünceye kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın…