Bu hafta ünlülerimizde mahkemelerden haberler var. Boşanan veya mahkemeden gelen kötü haberler.

Ünlülerimizin mahkeme mesailerine bir göz atalım:

2016 yılında Bodrum'da sade bir nikah töreniyle evlenen ünlü müzisyen Batuhan Mutlugil ve Leyla Alfansa'dan kötü haber geldi. Yaklaşık 2,5 ay önce birlikte yaşadıkları evden ayrılan Mutlugil, 8 Nisan'da "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle boşanma davası açtı. Hafta içi çiftin mahkemesi görüldü. İstanbul 9. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma anlaşmalı boşanmayla sonuçlandı. Ünlü çiftin mutluluğu 5 yıl sürdü. Ünlü bir çiftten yine hüsranlı bir boşanma daha…


Yıllara meydan okuyan başarılı ünlü bir mankenimizle ilgili mahkemeden bir haber var.

11 yaşındaki kızının bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşması üzerine Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi Efe Önbilgin, başarılı mankeni Aile Mahkemesi'ne şikayet etmişti. Akkaya'nın çocuğun fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılmasını talep etmişti.

Hatırlarsanız Efe Önbilgin ile Deniz Akkaya’nın yaşadığı birliktelikten 2009'da Ayşe adında bir çocuk dünyaya gelmişti. Deniz Akkaya’nın birlikte bikinili resmini paylaştığı kız çocuğu Ayşe den başkası değil…

Deniz Akkaya da mahkemede, "Efe Önbilgin çocuğumu ne görmekte ne de nafakasını ödemektedir. Ben çocuğuma zarar verecek hiçbir şey yapmam. Çocuğum babasıyla konuşmak istiyor, ancak kendisine ulaşamıyoruz" demişti. Mahkeme bu konu ile ilgili kararını bu hafta içinde açıkladı. Deniz Akkaya artık kızı Ayşe'nin fotoğraflarını sosyal medyadan kullanabilecek.

Şimdi de bir ünlü oyuncumuz adına yüz kızartıcı, mahkemeye yansıyan bir davaya göz atacağız. Fatih Koyunoğlu, iddiaya göre kendisi gibi tiyatrocu olan Seda Çakmaksoy'a cinsel saldırıda bulundu. Olay günü iddiaya göre Kadıköy'de bulunan bir eğlence mekanına giden oyuncu Fatih Koyunoğlu, aynı mekanda bulunan Seda Çakmasoy ile tanışmak istedi. Gürültü sebebiyle konuşamadıklarından dolayı mekandan birlikte ayrılan ikili, yakın yerde bulunan ve ünlü oyuncunun da ortağı olduğu tiyatro binasına gitmişler.

Daha sonra alkolün de etkisiyle oyuncu Fatih Koyunoğlu, Seda Çakmaksoy'a sarılarak genç kadını öpmeye çalışmış. Genç kadının bu durumu reddederek amacının sadece tiyatro üzerine sohbet etmek olduğunu söylemesi üzerine ünlü oyuncu, genç kadından özür dilemiş.

İddaya göre daha sonra temasın dozu artmaya başlayıp cinsel tacize kadar devam etmesi üzerine Çakmaksoy o yeri hızlıca terk etmiş.

Bu olay da mahkemeye taşınmıştı. Bu hafta duruşması görüldü. Karşılıklı iddalar geldi. Yaklaşık 10 yıl hapis istemi talep edilen mahkeme şimdilik bir sonraki celseye kadar ertelendi. Bu davanın daha çok uzun süreceği bir gerçek. Bekleyip neler olacak hep beraber göreceğiz.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…