Bu hafta kimi ünlülerimiz mahkemede kimileri de sosyal medya da yüz yüze geldi. İlk önce mahkemede karşı karşıya gelen iki ünlümüzle yazıma başlıyorum.

"Beni Ağlatma" isimli kitabında ilişki yaşadıklarını iddia ettiği gerekçesiyle Defne Samyeli'nin de şikayetçi olduğu ünlü isim Mustafa Sandal, hakim karşısına çıktı.

"Hakaret" suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen Sandal, "Arkadaşlığımız söz konusuydu. Ancak aramızda bir ilişki yaşanmadı. Kitabımda kendisine iltifat ettim. Hakaret olarak algılamasına şaşırdım" dedi.

Mahkemeye duruşmada sanık olarak Mustafa Sandal hazır olarak katıldı. Şikayetçi Defne Samyeli ise sadece avukatı kendisini temsil etti ve kendisi gelmedi.

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal savunmasında, "Başta annem olmak üzere hayatıma dokunan tüm kadınlara saygıda kusur etmemeyi ilke olarak barındırıyorum. Bu nedenle burada olmaktan büyük üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kitabımda bazı anılarımı paylaştığım ve dönemi yansıttığım hatıralara yer vermeye çalıştım. Defne Samyeli ile tanışıklığımız, arkadaşlığımız söz konusuydu. Ancak aramızda bir ilişki yaşanmadı. Defne hanıma kitabımda bir değil, birkaç iltifatta bulundum. İlişkiye dönme potansiyeli olan bir arkadaşlığımız vardı.

Ama yeni parlayan pop yıldızının sevgili olamaz düşüncesiyle kendisine görüşemeyeceğimizi aktarmıştım. Kendisi de sağlam duruşuyla 'O zaman görüşmemize gerek yok' dedi. Benim bu düşüncemden dolayı aramızda bir şey yaşanacaksa da yaşanmamış oldu. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Kitabımda kendisine iltifat ettim." dedi.

Mahkeme bir süre daha devam edecek. Bakalım bu iki ünlümüz arasında barış olacak mı? Açıkçası Samyeli tarafından bu barış çok uzak gibi görünüyor.

Şimdi sosyal medya üzerinden karşı karşıya gelen iki ünlümüze bir göz atalım. Söz konusu ünlülerimizden biri Demet Akalın, diğeri Aleyna Tilki. Bu ikilinin arasından bir dönem su sızmazdı. Daha sonraları Demet Akalın'ın arası Aleyna Tilki'nin annesinin de dahil olduğu bir polemik nedeniyle açılmıştı.

Aleyna Tilki nin gündemde olan İngilizce şarkısının yeterince destek görmediğini dile getiren Demet Akalın Aleyna Tilki ye öyle sözler söyledi ki yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Akalın "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. 'Kimse bana destek olmuyor' demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip üç sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" dedi.

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'ın sözlerine yanıt geçikmedi. Tilki, "Kim ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız çalıştığım ekip Grammy aldı, beni eleştirenler asıl onu konuşsunlar!" dedi. Sosyal Medya üzerinden karşı karşıya gelen bu iki ünlümüz arasında bir süre daha sular durulacak gibi görünmüyor. Bu atışmada üçüncü perde de bakalım neler yaşanacak!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.