Bu hafta Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında büyük bir gürültü koptu. İki ünlünün arasındaki tartışma haftanın magazin olayı oldu. Bu kavgada kim kime daha yakın ise onun tarafında yer aldı. Ne enteresandır ki siyasi parti lideri Devlet Bahçeli bile bu olaya dahil oldu. Şimdi gelelim yaşananlara. Tamer Karadağlı, Zuhal' filmindeki rolüyle 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşmasını keserek, elindeki ödülü uzatması ile gündem oldu.

Nihal Yalçın sahnede teşekkür konuşması yaparken, Karadağlı'nın sık sık saatine bakması ve sıkıldığını gösteren mimikleri dikkat çekmişti. Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, araya girerek ödülü Nihal Yalçın'a uzatmıştı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sormuş, daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı. Tamer Karadağlı’nın mimiklerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Nihal Yalçın, Karadağlı’nın taklidini yapmıştı. Yaşan bu olaylardan sonra Tamer Karadağlı kendisini, Nihal Yalçın da kendisini savundu. Tamer Karadağlı’nın yakın arkadaşı oyuncu Pınar Altuğ doğal olarak arkadaşının arkasında durdu. İşin özeti kim kime yakınsa ondan yana arka çıktı. Bana göre herkes kendince haklıydı. Nihal Yalçın konuşmak için sahneye çıktığında Tamer Karadağlı’ın elinden ödülü alıp konuşmasını öğle yapmalıydı. Ama bunu yapmadı. Yapmayınca Tamer Karadağlı kendisini bilerek Yalçın tarafından görmezden gelinmesine bozuldu. Aslında ego yaptı demek daha doğru olur.

Bence, Yalçın heyecanının kurbanı oldu. Böylesi prestiji yüksek bir ödülü alınca aklı başından gitti. Bunu da olay esnasında söyleyip bir özür dileseydi olay orada kapanırdı. Ama bu da olmadı. Uzun lafın kısası dağ fare doğurdu. Tarafların yakın arkadaşlarının da arkadaşlarını korumak için sarf ettikleri sözlerle, ödül töreni adabı çerçevesinde kurdukları öğretici cümlelerle çok komik durdular. Bu benim gördüğüm. Çok gereksiz ve anlamsız bir tartışma. Yaşandı ve bitti. Daha fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…